AKTUELNO

Iskoristio priliku da kaže šta ima!

Miroslav Miki Đuričić  je izrazio sumnju da pevači koji su došli u Zadrugu imaju stabilne karijere. On je u razgovoru sa Miljanom Vračevićem i Vladanom Vojnovićem Vojketom istakao da ne veruje da bi pevači ulazili u rijaliti da im posao napolju donosi dobru zaradu.

Ako se to tolika lova zarađuje, kako živite svi kod mama i tata ili u iznajmljenim stanovima? Svi kao kažu da su do j*ja radili napolju, što su onda koji k*rac ulazili ovde?

Foto: YouTube screenshot

Miki je u nekoliko navrata ponovio da svi lažu kada se hvale novcem koji zarađuju napolju. Zanimalo ga je kako to da nemaju rešeno stambeno pitanje ako su toliko uspešni.

Koji ćeš k*rac u rijalitiju, da bi bolje išlo?! Šta ćeš bolje ako već zarađuješ dve, tri hiljade evra mesečno? A nema ko nije rekao da zarađuje dve, tri, četiri, pet hiljada evra mesečno. Znaš ti šta je pet hiljada evra mesečno?! Za godinu dana bi skupili pare da kupe stan, ne bi svi iznajmili stanove.

Foto: YouTube screenshot

Na kraju je pomenuo Borinu izjavu, na koju je ironično odgovorio.

Bora je rekao da zarađuje deset hiljada evra mesečno. Ja sam mu rekao da će biti devedeset hiljada evra u minusu kad izađe odavde.

Ceo razgovor možete pogledati u donjem videu:

Autor: J.M.

#Miljan Vračević

#Miroslav Miki Đuričić

#Vladan Vojnović

'