AKTUELNO

Nije mu jasna konfuzija!

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, prošle godine bio je u centru pažnje kada je u javnosti kao bomba odjeknula vest da su njegova supruga Sonja Vuksanović i on imali sukob te da su odlučili da na svoj brak stave tačku. Od tog trenutka svašta se izdešavalo, ali čini se da su njih dvoje uspeli da ostvare ponovo dobru komunikaciju.

Foto: Instagram

Naime, Sonja Vuksanović je nedavno imala operaciju a njen bivši suprug je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorio o tome:

Ja ne znam stvarno tu konfuziju koja se dogodila, nije to ništa strašno, imala je miom, ona je okej, operisana je. Mi smo u savršeno normalnim odnosima - rekao je Lukas.

Foto: Pink.rs

On je progovorio i o svom privatnom životu, odnosno o tome da li je našao novu devojku:

Kako ja mogu da nadjem nešto novo u 50 godina? Ma ne razmišljam o tome, bacio sam se samo na muziku. Meni je uvek bilo dobro. Nikad u životu nisam sanjao da moram da budem velika zvezda zato što bih utrošio silne godine i ne bih bio zadovoljan svojim životom. Ja sam uvek uživao u životu - rekao je pevač

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Darkova komšinica iz Brestača za Pink.rs OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE o njegovom BRAKU sa Anom i upotrebi NARKOTIKA! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Aca Lukas

#Operacija

#Sonja Vuksanović

'