AKTUELNO

Razvezao jezik za Pink.rs!

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, intrigira od samog početka rijalitija "Elita" i neretko su glavna tema komentarisanja.

Međutim, njihova "veza" je doživela nagli krah, pa je posle strašnih uvreda na račun njegove bivše supruge Ene, bivši košarkaš zauvek raskrstio sa Ahmićevom.

Svoj sud o ovoj temi već su dali mnogi, a sada se za portal Pink.rs oglasio Predrag Lazić Peca, koji je kao i uvek bio oštar u svom komentaru.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

O ovome treba da se napiše knjiga! Gledam i ne verujem! Tragičnija mi je Aneli nego Ana Karenjina. Aneli kao “prevarena” žena jadna, mislila je da će nas gledaoce i stare učesnike da prevari. Toliko mi je jadna da kada je vidim imam nagon za povraćanje. Jedna žena sebi to ne sme da dozvoli. Preveslala je Maju. Vidi se da je pratila rijaliti pre. Onakvo vredjanje Janjuševe žene ni krive ni dužne. Medjutim, i Janjuš mi je tu folirant. Znaš nekako mi je baš jadan. Stoti put ponizi ženu, tako što udje u romansu koja je očita a ne priznaje. Da sam njegova žena, ne da mu ne bih slala stvari nego bih mu posle pet godina ponižavanja na televiziji poslala rešenje o zabrani prilaska. Misli da je neki frajer, a većeg frajera sretnem u štali na selu nego što je on. Vredja Aneli, ponižava je, a sam se muva i dodiruje sa njom ispod pokrivača. Oboje su jadni, baš ono beskrupule teške -bio je oštar Peca.

Foto: Pink.rs

Autor: I.B