AKTUELNO

Bivša članica grupe "Models" Sandra Meljničenko nakon udaje za ruskog milijardera dobila je, kako mnogi smatraju, život iz bajke.

Njen život promenilo je putovanje u Francusku 2003. godine gde je upoznala industrijalca Andreja Meljničenka, a par se nakon dve godine skladne veze venčao na Azurnoj obali. Na njenoj svadbi pevale su pevačice poput Vitni Hjuston i Kristine Agilere, a kao šlag na tortu došao je Enrike Iglesijas.

Sandra sa Andrejom ima dvoje dece ćerku Taru i sina Adriana.

Foto: Instagram.com

Iako danas ima 46 godina, Meljničenko izgleda neverovatno dobro, a jednom prilikom je otkriveno da se o njenom izgledu brine fitnes guru Džonatan Guder.

Guder koji se bavi izgledom najvećih svetskih zvezda poput Madone i Gvinet Paltro svojevremeno je ispričao da mu je Sandra najbolji klijent.

Guder ima posebne metode treninga prilikom kojih njegovi klijenti gube masti i razvijaju duge vretenaste mišiće.

- Radimo na više nivoa, a ne samo na jednom. Izbegavamo vežbe na mašinama. Dolaze mi ljudi koji su prošli puno trenera, ali nisu imali toliko dugu i vitku telesnu građu kao što su želeli.

Saveti trenera:

Prestanite da samo trčite i takav trening kombinujte s preskakanjem konopca, koracima u stranu i unazad. Izbacite slatke ugljene hidrate iz ishrane, kao i hleb, pastu i krompir. Ako ne želite velike mišiće, nemojte dizati velike težine. Uvedite različite aktivnosti kako biste sprečili stagnaciju i prekomerne povrede.

Pronađite aktivnosti u kojima uživate. Možda vam teretana jednostavno ne leži i više volite da budete na otvorenom.

Foto: Instagram.com

Postavite sebi male, realne ciljeve koji su dostižni i fleksibilni kako biste mogli da prilagodite svoje ideje i vremenske okvire u skladu s njima.

- Ne teramo klijente da dižu težine, već da rade vežbe koje će im izdužiti mišiće. Hrana je vrlo bitna, takođe. Neprijatelj linije je šećer, a ne masti - ispričao je on.

- Šećer transportuje masnoću u masne ćelije, a to opterećuje metabolizam i sprečava sagorevanje masti.

- U mom programu nema brojanja kalorija, ali ima ograničenja u slatkišima, jedenju paste, hleba i krompira i unosa alkohola - precizan je Guder.

- Treninzi ne smeju biti jednolični. Osim vežbi oblikovanja na parteru, ubacujem elemente pilatesa, plesa, bitna je promena. Time se znatno ubrzava metabolizam - rekao je fitnes trener Sandre Meljničenko.

Autor: Pink.rs