AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", novinar i magistar socijalnog rada i socijalne politike, Marko Đedović, neretko svojim komentarima i učešćem u sezonama rijalitija unazad izaziva ogromnu pažnju javnosti, te tako pribere ogroman broj simpatija kod gledalaca.

Mnoge je zanimalo gde i kako živi Marko Đedović, te je ekipa portala Pink.rs došla u posed fotografija njegovog stana, a na kojima se zapravo, nalazi i on. Naime, ono što smo uspeli da primetimo jeste da se odlučio za belu kuhinju u kojoj ima i beli šank, gde je i pozirao.

Foto: Instagram.com

Takođe, ono što ne može da se zaobiđe, jeste da su podovi popločani, tj. da su u mermeru, a on je pozirao i u ogromnoj spavaćoj sobi, te se iza njegovih leđa može primetiti da u neposrednoj blizini od kreveta, ima i malo kupatilo, tj. kadu i šolju, a ivice su, sudeći po fotkama, zlatne boje.

Foto: Instagram.com

U dnevnom boravku, Marko je napravio sebi pravi raj. Naime, u dnevnom boravku čiji su zidovi, sudeći po fotografijama, urađeni tehnikom "sahara", a veliki prostrani kauč gleda direktno na ogroman televizor. Takođe, Marko ima i specijalno dizajniranu rediteljsku stolicu na kojoj piše njegovo prezime: "Đedović", u kojoj je, takođe, pozirao.

Autor: N. Ž.