AKTUELNO

Objavila je spot za novi singl "Foliranti".

Popularna folk pevačica Seka Aleksić 14. aprila obradovaće beogradsku publiku velikim solističkim koncertom u "Štark" areni, uoči kog je rešila da iznenadi fanove spotom za novi singl "Foliranti", koji je premijerno predstavila u emisiji "Premijera - Vikend specijal" Tijane Price i Ognjena Nestorovića.

Foto: TvPink Printscreen

- Upravo sam sletela i sačekalo me je nekoliko komentara mojih prijatelja, milion notifikacija sa svih društvenim mrežama, pa ne mogu sad sve to da postignem, ali, u principu, ljudi su oduševljeni spotom, mojim izgledom, pesmom. Ja se iskreno nadam da će ovo biti zaista dobra pesma i da će im se dopasti - rekla je Seka u telefonskom uključenju, a potom dodala da će pre koncerta objaviti još jednu pesmu.

Foto: Youtube

- Temeljno sam birala koje pesme i singlovi će se naći pred "Štark" arenu. Ovo je prva, a drugi singl planiram da izdam u martu. Uveliko sam u studiju, polako snimam reklamu za koncert, radim promo fotografije i ne stajem - pohvalila se Seka, koja nije želela da, poput svojih kolega, krije goste na koncertu, već ih je ponosno imenovala.

Foto: Youtube

- Izuzetno se radujem! Nemam tremu, ali sam uzbuđena. Svakome je san da ima veliki solistički koncert, meni je, evo, ovo drugi koncert po redu - rekla je Seka i dodala da će joj gosti na koncertu biti Slađa Alegro i Adil Maksutović.

Njen spot za novu pesmu pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

'