AKTUELNO

Ipak treba gledati napred!

U specijalnom Božićnjem izdanju Premijere - Vikend specijal, voditelji Tijana Prica i Bojana Lazić i Nemanja Vujičića su ugostili Draganu Mirković, Radu Manojlović, Tanju Savić i Acu Sofronijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je goste upitao ko im najčešće nedostaje za vreme novogodišnjih i Božićnih praznika.

Istina je da kada su najsrećniji trenuci, tu uvek nedostaju oni kojih više nemamo kraj nas, to je onaj bol kao nož u srcu, ali bitno je da se nastavi dalje. Ja volim da citiram moju baku i moju majku "Samo nek sve ostane na mlađima". Meni najviše nedostaju moji deka i baka - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su najviše nedostajala moja deca, ali hvala Bogu toga više nema. Ti dani kada nisu bili kraj mene, ja sam preplakala tih godinu i pet meseci, ali sada je hvala Bogu najlepše. Ponekad imam nalet emocija, ostavila je ta borba traga, ali najbitnije mi je da su mi deca dobro. Najvažnije je da smo svi zdravi - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tugovala dosta dugo godina, i ja sada ima dugme, i borim se da ne razmišljam ni o čemu. Molim se da svi oko mene budu zdravi, moram da budem zahvalna za ono što imam - dodala je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila da u životu ne treba tugovati, već da treba da se očekuju male stvari i da slavimo ono što imamo, onda dobijemo mnogo više što očekujemo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.