AKTUELNO

Sve rekla!

U toku je radio Amnezija. Naredni gost Milene Kačavende bila je Jovana Cvijanović.

Da li si ti normalna? Hipotetički si sahranila MC Stojana, sada je došao red na Peđu Medenicu. Šta si izjavila za njega s obzirom da je čovek u braku? - upitala je Milena.
To svi znamo. Nemanja i ja smo jedno drugom svašta rekli, on je rekao da sam ja polupana, a što se on družio sa mnom. On je neko ko je zaljubljen u mene, zato u svađi kaže i što jeste i nije. Peđa i ja smo prijatelji, znamo se šest godina, on je pevao kod mog strica u klubu u Tršiću, on i ja se poštujemo i družimo. On je sa suprugom 17 godina i svi znaju da je on porodičan čovek i nije u fazonu da bude u vezi sa strane. Ja sam prolazila kroz fazu nakon raskida od tri i po godine, a ŠPeđa i ja smo se družili dve godine tada, on je bio tu za mene. Upoznala sam njegovu suprugu, ne družim se sa njom, ali sa njim se družim. VIdimo se popričamo i pomogao mi je mnogo. Ja mnogo volim njegovu pesmu Dođeš mi u san. - rekal je Jovana, pa se osvrnula na emotivni status:

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolja sam sama i to mi je cilj. Ja sam uvek okružena dragim ljudima. Moram da kažem da sam se ugojila i hvala ti za ono što si rekla da dobro izgkledam - rekla je jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.