AKTUELNO

Iako ne žele da priznaju, činjenice govore da nisu mogli da smire strasti.

U Hotelu "Zadruga" je prethodna nedelja bila veoma burna za Filipa Đukića i Kristinu Kockar. Nakon razmenjivanja nežnosti pod jorgan planinom, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima u kupatilu gde nema kamera, dok su bubice ostavili u sobi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bez obzira na to što su vrata bila zatvorena i ništa se nije moglo videti, uzdasi i veoma čudni zvuci koji su dopirali iza vrata jasno govore šta se zapravo desilo između njih. Pored toga, neverovatni potresi kamere i celog zida koji deli toalet i sobu, takođe svedoče o njihovoj vreloj akciji.

Foto: Pink.rs

Kako je Veliki šef doneo saopštenje u kome su oboje kažnjeni dvonedeljnim honorarnom zbog toga što su istovremeno boravili u kupatilu. To je izazvalo sumnje kod većine ukućana da je između ovo dvoje zadrugara pao se*s.

Čini se da Filip nije dobro promislio šta će reći dok se pravdao zadrugarima šta se desilo u wc-u. Naime, on je izjavio da je prao veš, dok se Kija tuširala u tuš kabini koja ima providna stakla, što implicira da ovaj zavodnik nije mogao da odoli svojoj partnerki sa kojom je delio postelju nedelju dana.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da oni tvrde da je njhov odnos prijateljski i da se u kupatilu ništa nije desilo, portal Pink.rs došao je u posed fotografija koje pokazuju šta je sve uništeno tokom njihove vrele akcije.

Foto: Pink.rs

Miki Đuričić i Bora Santana su bili istrajni u razrešenju misterije pa su tokom obilaska ove prostorije zatekli upravo ovakvo stanje koje možete videti na slikama.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: KIJA I FILIP PONOVO U AKCIJI: Prvo su se opustili u WC-u, sada su uradili nešto što tek niko nije očekivalo! (VIDEO)

Bora i Miki su bili znatiželjni da otkriju šta se desilo poslednje noći u Hotelu gde su boravili Filip i Kija, pa su obišli kupatilo i otkrili šta se tamo zapravo zbilo, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

U snimcima u nastavku podsetite se kako je izgledalo Kijino i Filipovo "pranje veša" čije su posledice i više nego evidentne.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'