AKTUELNO

Ne prestaju!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom snimku koji je pušten prokazan je klip na kojem su ŽAna Omnia i Miljana Kulić kometarisale Marinkoviće i njihove vređanje Lakića i Žane i Miljaninu priču o Ivanu i njegovom odnosu sa Ivanom. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Ivanu:

Ovo je pola istina pola nije, mnogo toga je dodato, a priča je ispričana više puta, a iskreno nema svrhe da se to komentariše, jer svi znamo da će Miljana pričati opet kako želi - rekao je Ivan.
Ivan na kraju nije ni otišao na tu masažu, ja sam komunicirala sa Marijom kada je dete bilo kod nas. Lično ja se sa Miljanom nisam čula nikada - rekla je Jelena a onda ju je Miljana prekinula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam rekla je istina, on je viđao dete nakon rijalitija, ali sve se pormenilo. Meni nije jasno što je on tražio od lude žene po 500 evra da mu uplaćujemo. Ja imam prepiske gde je on tražio od mene. Najveća greška moje majke i mene je to što smo dozvolil da upozna Željka. On je sve vređao i tebe ivana i gledaoce. Naš odnos je takav da sam Jeleno čestitala Novu godinu i Božić, Ivanu nisam niti mi pada na pamet. Pa on decu ne viđa, a druge kometariše - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon kraće pauze Miljana je nastavila da komentariše Ivana.

Ovde je i Bebica fan Ivana Marinkovića, što bi Bojana rekla pu*ač ku*ca. On ima potrebu da nas kanali. Ivan je prestao posle rođendana da se javlja. NIje se javio više dana, a on je pričao laži o nama. Nije dokazao napolju da ga Željko interesuje, a moji su uvek pričali sve najlepše o njemu.Ja ću i tekako pričati ljudima o Ivanu, koji vređa Lakića zbog lošeg oca sa roditeljima, a on ne viđa decu. On vređa sve pa i mene. On ne može da me demantuje - dodala je Miljana,

Foto: TV Pink Printscreen

Njega je najviše uvredilo to što je on lažni tata na dva fronta. Ja od svoje ćerke dobijam sve, a on nije dobio ni od koga. On ima seljački odbrambreni mehanizam da vređa žene kako su k... On mora da zna da se neke stvari ne rade za pare, da nije bitno to što je na Pinku. On brani svoj ego i svoju sujetu, a ne sina - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Radmili mora da odgovorim. Majka koja je dve godine u rijalitiju, samo ću to reći - rekao je Ivan.
POzdrav za moju ćerku, a on ne mora da bude u odnosu sa Miljanom i Gocom, nego sa decom, to je bitnije. A on i ova njegova gospođa Prepodobna mati, glume ludilo - rekla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.