AKTUELNO

Daje sve od sebe da nastavi dalje!

Marku Janjuševiću Janjušu se u vešeraju pridružio Samir Ramović. Janjuš se otovorio svom cimeru iz Bele kuće te mu je otkrio kako se oseća nakon tragedije koja mu se desila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da sam imao probleme u životu, ali ništa od toga. kada mi se ovo desilo, ja ne znam, ova bol. Imao je samo 27 godina, vraćaju mi se sve slike, kada se rodio, kako je rastao. Ne daj bože niko da doživi sve to. Mora da se živi nakon toga - rekao je Janjuš.
Moraš da se boriš, imaš dosta osoba koji su tu i koji se bore za tebe, pa moraš i ti za njih - dodao je Samir.
Imam, moram da se borim, zato sam se i vratio, biće mi lakše ovde. Molim Boga da me nikad više niko ne izvede odavede. Pomsilio sam na svašta kada su me izvodili, ali na to nikada nisam. Groblje je na 100 metara od naše kuće, svaki dan smo išli, majka, otac i brat idu i dalje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da ide po redu sve - govorio je Samir.
Nema reda brate moj, sve je to ubrzano. Jedem se brate moj, ne znam šta ću. Sve se desilo, a niko ne zna zašto. Da je imao neki problem, koji god problem da je bio mogao je da se reši.- rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko je sada pitanja - dodao je Samir.
Toliko je pitanja a odgovora nema, niko ne zna šta je kome u glavi. Ja sam bio u hiljadu problema, ali sam uvek išao dalje, ali nije svako jak. Nisu svi isti - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.