AKTUELNO

Šok!

Video snimak koji je obišao javnost, pored mnogih, bio je i razgovor između Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša u pušionici o Aneli Ahmić i njegovoj bivšoj ženi Eni.

To se sve vidi od prvog dana, to samo ne može da ukapira...Da ti kažem jednu stvar
Nema ljutnje, ti smuvaš Stefani i ovu, kada smuvaju takve ribe i onda kao: "Sada ja mogu svaku" - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš pravo da se ponašaš tako, ali onda nemoj da mi prilaziš. Ponašanje muškarca prema jednoj ženi, ako se ona pravi luda da ne kapira kako se neko ophodi prema njoj i šta želi od nje, ona ustaje i govori: "Mi smo drugovi", kakvi drugovi, koga bre ti zaje**vaš?! Ne intresuje me brate, iskreno - rekao je Janjuš.
Neko ko je u nekom odnosu s nekim, ja kažem: "Da li je realno?". Juče se on i Terza posvađaše u pušionici, i Munjez mu kaže: "Ti si rekao da te boli ku**c za Janjuša". Ja bih na njegovom mestu ustala odmah i izašla, a on sedi da ne ispadne pi**a - rekla je Kačavenda.
Ne da ne ispadne pi**a, ali veruj mi da mi je nebitno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je bila rasprava isto sa Ša, ne može ništa Mioni da se kaže, on skače odmah. Bilo pitanje za Anđela, ona kaže: "Sviđa mi se" i sedne. Ja joj kažem: "Je l' si normalna? Ne misliš tako" - rekla je Milena.
Ma nek su živi i zdravi. Pravo da ti kažem posle svega ovoga, pokušao sam neke stvari, videla si i sama. Sam sam, hoću da budem - rekao je Janjuš.
Zato sam te i pitala, ali Đedović se već dva puta izdrao na nju. Ona je rekla da su njoj rekli da si ti sa ženom na Zlatiboru, ali nikada nije rekla ko joj je to rekao, a niko nije ni ustao da je to rekao. Možda ona tako misli - rekla je Kačavenda.
Ne može niko reći da li sam bio ili nisam bio, i kako sam ni zašto, niti ja imam veze sa ženom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti žena kaže - pitala je Kačavenda.
Ma šta će, ispoštovala sahranu i to je to. Nemamo ni odnos više, osim oko Krune. Ne želim da je spominjem, niti treba - rekao je Janjuš.
Ona me je danas pitala: "Je l' spominje ženu?". Ja kažem: "Ženo, gde me to pitaš u ovoj situaciji" - rekla je Kačavenda.
Je l' znaš šta je pitala majku, pitala je kao: "Čeka li me, je l' ljut na mene?". Ja sam to video posle dva, tri dana - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je napadao za to neko ime, ona je pozelenela i kao: "Nemojte da me pitate...", a nije ništa rekla - rekla je Kačavenda.
Svašta bih ja rekao, ali je ona majka tog deteta, ne želim -- rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.