AKTUELNO

Mitrović još jednom pokazao kreativnost i dobru volju na delu!

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe, do pre nekoliko dana boravio je sa porodicom u Londonu, a sad je na svom profilu na Instagramu podelio detalje sa tog putovanja koji se odnose na njihovog kućnog ljubimca Lusi. Naime, on je primetio da je Lusi bila loše volje tokom njihovog boravka u Londonu, te je rešio da je oraspoloži divnim gestom, u čemu je i uspeo. Željko Mitrović je objavio da je i Lusi dobila pesmu!

Foto: Instagram.com

- Apsolutno sam siguran da sve ovo nisam UMISLIO, naime moja miljenica Lusi je tokom 9 dana u Londonu bila nekako tužna, neraspoložena i nezainteresovana za bilo šta. Ja londonske dane provedoh spavajući, pevajući, svirajući i završavajući dramski tekst za moju autorksu predstavu LUCIFER, koja će premijerno otvoriti moj Teatre Odeon! Nisam znao šta da radim i kako da rešim problem osim da probam jedan stari, ali svakako uspešan trik koji podrazumeva malo dodatne tople i nežne pažnje, koji bi svakako mogao pomoći. Reših da napravim jednu obradu, kako bi i Lusi dobila svoju pesmu! I čudo se desilo, Lusi od danas, jer sad i ona ima svoju božićnu i novogodišnju pesmu. Postala je najveseliji pas na svetu! P.S. Krajnje je vreme da moram da preduzmem radikalne mere i promenim oblik i format svojih javnih nastupa, jer ako ovako nastavim, rizikujem da počnem da ličim više na pevačicu narodne muzike, nego na medijskog mogula - poručio je Željko Mitrović putem Instagrama.

Inače, supruga vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, Milica Mitrović nedavno je objavila opkladu da, ukoliko Željko ne bude zaradio trista funti svirajući na ulici u Londonu, moraće da uradi trideset sklekova nasred trga i to u donjem vešu. Željko Mitrović prolaznicima je priredio pravo iznenađenje i uspeo da zaradi obećani novac, ali i više od toga. On je podelio snimak sa londonske ulice gde je svirao i pevao sa opremom, dok su se oko njega skupili prolaznici koji su mu ostavljali novac.

Autor: Pink.rs