AKTUELNO

Sita Ahmić, rođena sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić, noćas je optužila bivšeg zeta Asmina Durdžića da za ćerku Noru ne pita i ne šalje novac. Asmin se danas tim povodom oglasio za naš portal i demantovao bivšu snaju, nakon čega je demantovala ona njega!

Nju je razbesnelo Asminovo oglašavanje, te je uzvratila - otkrila je da je Asmin pre skoro tri meseca za ćerku poslao 500 evra, ali i "niskobudžetnu garderobu" uz to.

Foto: Ustupljene fotografije

Taj prosjak neka ne uzima Noru u usta kada je se javno odrekao i kada ne sme da je nazove i čuje kako je narasla i kako već dosta priča, već to uradi Janjuš, koji joj je realno ništa. Sve šta je dao je tačno u oktobru 500 evra, te njegov nekakav paket garderobe, koja je itekako niskobudžetna, šteta što to nisam slikala. Njegove pare mi trošimo? Smešan gremlin! Jako dobro svako zna šta mi imamo, koliko radimo i kako živimo, to može prodavati samo nepismenim i neukim osobama da mu poveruju - kaže Sita, koja je kivna na njega i njegovu novu izabranicu, starletu Staniju Dobrojević.

Foto: INSTAGRAM.COM, PRIVATNA ARHIVA

Čemu se nadaju i on i ona? Ona odvaja oca od deteta, a on pljuje po majci deteta i porodici koja to dete njegovo čuva i finansira. Još jednom mu poručujem da Nori ne treba ništa, ali bi bilo lepo da nekad čuje oca . Otkriću vam još nešto, kada ju je Janjuš pozvao na video-poziv, još ga nije bila videla jer je mobilni bio kod mene, već čula samo njegov glas, dete je reklo:"Tata", to može i on da potvrdi. Toliko o njemu i njegovoj švalerki - poručila je Sita za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.