AKTUELNO

Mlada pevačica Jovana Cvijanović, inače učesnica rijaltija "Elita", nedavno je govorila o svom poznanstvu s kolegom, popularnim Peđom Medenicom, te demantovala da je sa njim imala aferu. Međutim, dva dana kasnije, nakon što su je cimeri iz Bele kuće razotkrili i shvatili da laže, odlučila je da sve prizna.

Noćas je u "Pretresu nedelje" priznala da je prvobitno lagala. Nevernog Medenicu upoznala je još kao maloletnica.

Foto: E-Stock/Kobra

Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - priznala je Jovana, koja je otkrila da je tek nakon toga saznala da je oženjen.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu "Ne lupaj mala", to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je seksualni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos - rekla je Jovana.

Podsetimo, Jovana je bila u vezi i sa MC Stojanom, na čiji račun je iznela brojne optužbe, a ona o kojoj se najviše govorilo u medijima jeste ta da sumnja da je biseksualac, budući da joj je, kako je pričala, u krevetu tražio da mu radi "čudne stvari". MC Stojan je demantovao njenu priču.

Foto: INSTAGRAM.COM/MC_STOJAN/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: D.T.