AKTUELNO

Učesnici "Elite" večeras napuštaju imanje i otkrivaju sve detalje iz Bele kuće!

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou" je na programu televizije Pink i večeras od 22 časa. Ognjen Amidžić će ugostiti nikad aktuelniju ekipu, učesnike najgledanijeg rijalitija „Elita“ – u prvom delu emisije, gost će biti Marko Janjušević Janjuš, dok u drugom delu u studio stižu Milena Kačavenda, Miljana Kulić, Maja Marinković, Žana Đorđević, Marko Đedović i Samir Ramović.

Ognjen Amidžić prvo će razgovarati sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se pre nekoliko dana vratio u Belu kuću nakon velike porodične tragedije. Nakon što je njegov najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo, Janjuš je napustio „Elitu“ i neko vreme proveo sa porodicom, a sada će sa Ognjenom prvi put razgovarati o teškom periodu kroz koji prolazi, ispričaće kako je izgledalo odrastanje sa Mihailom, koliko mu je u teškim trenucima značila podrška bivše supruge Ene, a koliko mu znači podrška učesnika „Elite“. On će se osvrnuti i na odnos sa Aneli Ahmić koji je nakon njegovog izlaska bio ozbiljno poljuljan, a potom i okončan kada se vratio u najgledaniji rijaliti.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

U drugom delu emisije, Ognjenu će se pridružiti aktuelni učesnici „Elite“: Milena Kačavenda, Maja Marinković, Miljana Kulić, Žana Đorđević, Marko Đedović i Samir Ramović

Milena Kačavenda osvrnuće se na aktuelne situacije u Beloj kući, sukobe sa Nikolom Lakićem i Bojanom Pavlović, ulazak Ivana i Jelene Marinković, ali i na povezivanje sa Samirom Ramovićem. Sa druge strane, i Samir će ispričati svoju stranu priče i otkriće da li će se i dalje boriti za Mileninu ljubav ili je definitivno stavio tačku na emocije prema njoj.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Kao i uvek, Marko Đedović će bez zadrške govoriti o svojim cimerima i njihovim odnosima – o ljubavnim pričama u „Eliti“, o situacijama nakon poseta porodica i svim aktuelnim dešavanjima, a u komentarisanju svih dešavanja pridružiće mu se i Žana Đorđević, koja je poznata kao vrsan komentator u rijalitiju.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Maja Marinković otvoriće dušu o tome kako se osećala kada je tokom emitovanja novogodišnjih čestitki ugledala Filipa Cara prema kome i dalje gaji emocije, otkriće i kako se osećala nakon što je saznala za Janjuševu porodičnu tragediju i da li će to promeniti njihov dalji odnos u rijalitiju, ali će progovoriti i o prekidu prijateljstva sa Slađom Lazić.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Miljana Kulić će kod Ognjena govoriti o nedavnoj sumnji da je u drugom stanju, ali i diskvalifikaciji Lazara Čolića Zole u trenutku kada su rešili da obnove ljubavni odnos. Ona će govoriti i o velikim sukobima sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem, ali i svim aktuelnim dešavanjima u „Eliti“.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.