AKTUELNO

Bila je neprijatno iznenađena zbog Anabelinog komentara.

Već nekoliko meseci unazad Anabela Atijas u ratu je sa onima koji osuđuju ponašanje njene ćerke Lune Đogani u rijaltiju "Zadruga", a među onima koji nisu podržali njenu vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem jeste i pevačica Rada Manojlović, sa kojom je suočila mišljenje svojevremeno u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink.

Foto: Pink.rs

Prepucavanje je nastavljeno i posle emisije, a Anabela je u jednom trenutku na društvenim mrežama napisala da Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet. Ovaj komentar pogodio je Manojlovićku, budući da je davno izgubila majku koja joj je bila najveći životni oslonac i podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem... Već sam za neke vaše kolege prokomentarisala to, samo iz razloga da joj ne prećutim na takvu stvar, jer mislim da polako odlazi u neku nenormalnost, banalnost i krajnost. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani... Mene je stomak zaboleo - bilo je sve što je Rada želela da kaže.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Radmila Rada Manojlović

#Rijaliti Zadruga

'