AKTUELNO

Mina Naumović uveliko uživa u trudničkim danima, a na Instagramu s vremena na vreme otkrije porodične trenutke.

Nedavno se u tajnosti venčala sa Ognjenom Amidžićem a do porođaja broji sitno. Neretko se oglašava na društvenim mrežama, ali je tek sada pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Buduća mama je pozirala u liftu i ponosno pokazala trudnički stomak, a ako je sudeći po fotografiji Mina se uopšte nije promenila. Šta više, na sebi je imala uske helanke koje su joj stajale kao salivene.

Ispod objave napisala je:

- Ulazim u deveti mesec.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, nedavno je objavila tekst koji je svima privukao pažnju, te se spekuliše da voditeljka ipak nosi devojčicu.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je Mininoj objavi.

Autor: Pink.rs