AKTUELNO

Imao šta da kaže!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanje gledalaca", jedno pitanje je umalo napravlo razdor u vezi Milice Veličković i Bore Terzića Terze. Naime, Milici je postvaljeno pitanje da li joj smeta Terzino grljenje Danke Grujić.

Ne mislim da se loži na bilo koju devojku, ali mislim da nema potrebe da priča tako. Meni kao meni to ne smeta, ali sam očekivala neko ovako pitanje. Drugi deo pitanja, ne bih smela ovde to da radim. Neka radi šta hoće, on govori o sebi svojim postupcima, ja o svojim. Mora da vodi računa sam o svojim postupcima. On ako misli da je normalno da to radi, okej, pa ćemo da vidimo do kada to traje - rekla je Milica.

Foto: Pink.rs/Pixabay.com/Pink.rs/Z. Veljković

Obzirom da su mnogi rekli de će se posle toga njih dvoje posvađati, stupili smo u kontakt sa Terzinim drugom Aleksandrom, koji nam je otkrio kako gleda na sve:

Iskreno meni je bitno da on uživa, sa kojom god devojkom tamo, samo nek je srećan i nek se zeza. Ne treba da se svađa sa Milicom, ali ne treba ni da prestane da flertuje sa devojkama, pa neće da se ženi tamo, nije sigurno ušao u Elitu da se oženi. - rekao je Aleksandar.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs