AKTUELNO

Danima unazad, bukti medijski rat između porodice Ahmić, konkretno Site, rođene sestre aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, rijaliti zvezde Stanije Dobrojević, kao i njenog dečka Asmina Durdžića.

Nakon što je Stanija odgovorila Siti na tužbu koju je najavila gde je u više navrata pretila Siti i porodici Ahmić:

- Sita može da tuži mamu svoju! Hajde baš da dobijem tužbu pa će odmah da dobije 50 protiv tužbi?! Zla jezičara je preko noći zaboravila da imam 3 meseca materijala gde me i na koji način samo nije klevetala?! Sve dokaze, skrinšotove čuvam! Tako da glupačo, samo ćes ti da dokazujeć svoje bljuvotine na sudu - rekla je Stanija.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, e-stock

Tim povodom se za Pink.rs oglasila Anelina drugarica i brutalno odgovorila Staniji:

Onli fans diva ponovo preti, sramota. Sve je spremno da se i njoj i Asminu napokon zapuše usta. Ovako više ne može! Advokat je spremio prijave za Onli fans divu i Alibabu koje će sutra biti predate Američkoj ambasadi i u Sarajevu i u Beogradu. Dosta je bilo terora nad samohranom majkom male Nore, pošto otac ne postoji, sam se odrekao svega, Aneli je samohrana majka. Neće više niko da ih trpi. Bolje da se bori za legalizaciju onoga što radi na sajtovima za odrasle - brutalna je Anelina drugarica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Autor: Pink.rs