AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Jovana Jeremić, voditeljka ''Novog jutra'' na televiziji Pink, novom objavom obratila se svojim pratiocima i stala na put svim pričama čiji je akter u poslednje vreme.

Naime, ''Kraljica šera'' otkrila je da se povlači iz medija, te da se nigde neće pojavljivati u februaru, osim na televiziji Pink za koju kaže da je njeno utočište i druga kuća!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je rekla, priprema se velike projekte u 2024. godini, te da nju uspeh i slava ne menjaju!

Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra SAMO NA PINKU. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli ( citaj dušebrižnike), povlačenje iz medija znaci da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i IZBORILA. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje. Svim svojim kolegama sam dala sve sto je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam prezivela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje, napisala je Jovana.

Autor: Pink.rs