AKTUELNO

Uživa u uspehu!

Premijera filma ''Nedelja'' o životu legendarnog Džeja Ramadanovskog održana je 16. januara, a nakon toga strasti se još uvek ne smiruju!

Priča je potresla kako predstavnike estrade, njegove prijatelje, porodicu, tako i gledaoce širom regiona.

Glavna uloga poverena je muzičaru Husi koji je, kako kažu stručnjaci, maestralno dočarao Džeja.

On je sada, za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' progovorio o svojim utiscima nakon premijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Reakcije su fenomenalne. Zadovoljan sam kao čovek jer sam dao svoj maksimum. Drago mi je što svi to prepoznaju i pozdravljaju. Zadatak je bio zahtevan... ja nisam glumac, ali imam taj dar od boga da percipiram razne stvari i donosim ih na pravi način. Sada kada je sve gotovo, kada sam video odaziv publike, onda znaš da si uspeo. Sada u ovim danima mogu da stavim fokus na sebe, da uživam u tome, a do sada je fokus bio na Džeju. To što sam učinio svoje roditelje, prijatelje ponosnim je najveći uspeh i raduje me, rekao je Husa pa dodao kako je reagovala Džejeva porodica na film:
Kada su oni u pitanju njima je najteže. Razumem da oni malo drugačije gledaju na sve to. Prepoznali su u dosta segmenata Džeja u filmu, a verovatno imaju i svoju percepciju. Najviše bih voleo da je Džej tu i da je mogao da pogleda ovaj film, rekao je on, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam sreće da ga upoznam kada je bio najuspešniji! Trudio sam se da tu emociju koju sam tada video kod njega donesem na film. Najemotivniji deo mi je bio odnos između njegovog brata i njega. To sam osetio onako iskreno! Znam da je Džej osmehom prekrivao razne tuge njegovog života, on je nas hteo da nasmeja, a niko nije znao šta se krije ispod osmeha! I onog momenta kad je bio bolestan isto je tako plenio energijom, kazao je on.
Sasvim izvesno je i moguće da ude filmskog nastavka. Ja bih to voleo. Ima dosta materjala iz njegovog života i za dalje, zakljućio je Husa!

Autor: Pink.rs