AKTUELNO

Pevačica Sandra Afrika bila je pre nekoliko godina prva na udaru i predmet velike istrage oko utaje poreza jer se vozikala u preskupim automobilima, hvalila raskošnom vilom i jahtom.

Tada je poreska uprava pročešljala estradu kako bi se utvrdilo poreklo imovine, kao i to da li se za nju plaća porez.

Ostala je tada upamćena i čuvena izjava Sandre Afrike da joj je jahtu kojom se hvalila kupila - baba, kao u automobil marke mercedes i stan u Monte Karlu.

Naime, dok su medije punili naslovi i tekstovi o njenoj jahti, kao i odakle joj novca da istu kupi, Sandra je izjavila da je luksuzno plovilo dobila na poklon od svoje babe. Sandra je jednom prilikom potom izjavila da je ta jahta na prodaju i da planira da doda još kako bi kupila novu.

Nakon što su se mnogi pitali odakle babi penzionerki novac za skupocene stvari, pevačica je rešila da objasni.

Foto: Instagram.com

- Moji baba i deda su 40 godina u Nemačkoj. Žive tamo, rade tamo. To su mamini roditelji i mamin rođeni brat. Svi su tamo, tako da ne vidim problem zbog toga što sam rekla da je meni baka kupila automobil i ostavila stan u Monte Karlu - rekla je Sandra Afrika u jednoj emisiji.

I, konačno, nakon svega došlo je vreme da Sandra predstavi svoju babu, te je na Instagramu posle nekog perioda objavila fotografiju koja je nastala dok je pevačica bila u poseti baki i deki u Nemačkoj.

Autor: pink.rs