AKTUELNO

Obogatiće se!

Pevač Miloš Bojanić već dugi niz godina ima kuću u Crnoj Gori, koju je nedavno odlučio da proda. Naime, Miloš rešio je nedavno da proda vilu u Crnoj Gori, koju je nedavno renovirao i uložio 200.000 evra.

On je ispričao da nekretninu u Baošićima, koja je smeštena tik uz šetalište i plažu prodaje za milion i po evra. Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i poseduje nekoliko apartmana.

Foto: Pink.rs

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Oko 80.000 evra sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložiću još otprilike 40.000 evra - rekao je Bojanić.

Foto: Pink.rs

Zamenio je kompletnu stolariju, keramiku, nameštaj, rasvetu, uradio je izolaciju i novu fasadu.

Uredio sam plažu prema potrebama svojih unuka. Zasadio sam palme koje nose njihova imena, a uskoro stavljamo i rasvetu pod vodom. Imam mnogo toga u planu i jedva čekam da sve privedem kraju - pričao je folker.
Renovira kuću, stao je u jeku sezone. Znam da su momci tri dana lupali na plaži beton kako bi zasadio palme i to im je lepo platio. A baš se bacio na turizam. Ranije je u prizemlju imao bilijarski sto, tu su se on i njegovi sinovi opuštali. Sad od tog dela pravi apartmane", pričao je komšija.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

Foto: Pink.rs

SULEJMAN MERKAO BOJANIĆEVU KUĆU

Po Herceg Novom se priča da je kuću Miloša Bojanića hteo da kupi turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji.

Ljudima iz njegovog tima je zapala za oko folkerova kuća, a posebno im se dopalo što ima privatnu plažu. Međutim, na kraju nisu uspeli da se dogovore oko cene.

Foto: Instagram.com/halitergencresmi, Instagram.com/canyaman, Instagram.com/burakozcivit

Autor: Pink.rs