AKTUELNO

Ne smiruje se!

Folk pevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju - danas je pokušala da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu. Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla, što je razbesnelo domaću javnost koja njen postupak tumači kao provokaciju na račun naše zemlje i našeg naroda, posebno onog na Kosovu i Metohiji.

Foto: Printscreen/Društvene mreže, Instagram.com/selmabajrami.star

Ona se sada, nakon zabrane ulaska u Srbiju, oglasila na Instagramu, gde je stihovima jedne svoje pesme poručila da je ona "žena sa Balkana". Pevačica koja, po svemu sudeći, smatra da je normalno da pokazuje simbol takozvane Velike Albanije, iako zna da je to provokacija za naš narod usled situacije na Kosovu i Metohiji, objavila je najpre fotografije uz pesmu Britni Spirs "Deo mene", sada je usledila nova objava. Okačila je sliku iz restorana, uz koju je provukla svoju pesmu "Žena sa Balkana".

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

- Ja sam žena sa ludog Balkana, meni je ljubav slabija strana - deo je pesme koji je pevačica posebno izdvojila.

Inače, na ovu temu oglasio se doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, koji je izjavio da je danas bosanskoj pevačici zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju, jer je Bajrami pred kamerama "ponosno pokazivala simbole "Velike Albanije"".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

-  Ne možete pokazivati simbole "Velike Albanije" i uzimati novac u Srbiji. Kome je "Velika Albanija" ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere - izjavio je Vulin za Tanjug.

Foto: BETA/MILAN OBRADOVIĆ/TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: pink.rs