AKTUELNO

Au!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Šparavalo kako bi progovorila o porodici i o onome što je za istu govorila u "Eliti".

Anđela nema šta ovde nije ispričala, njeni roditelji sve kompletno demantuju. Njen ujak je podneo tužbu protiv nje, otac mi se njen javio danas i rekao je da kada izađe da će za ruku da je odvede kod Miće, Poršeline i Miće da čučneš i ljubiš ruke, da si napravila ruglo od njihovog života šta si iznela, rekli su da ti Bojana sada plaća tužbe - rekao je Milan.
Ja sam rekla da neću uzimati svoju porodicu u usta i to je to. Neka me tuži, šta da mu kažem - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka zna da ne znaš jaje da ispečeš, a ne da kuvaš čorbice - rekao je Milan.
Ja nijednu lošu reč nisam rekla o mojoj porodici, samo da je moj ujak imao sukobe s mojim dedom, da su moji mama i tata pomagali babi i dedi...Ta tema što sam pričala o njima, nije trebala da se priča. Oni su mi rekli da ih ne uzimam u usta i bilo šta što je u našoj kući. Jeste mene baka odgajila - rekla je Anđela.
Kako komentarišeš to što je tvoj otac izjavio da će pre sebi pucati u glavu pre nego što će dozvoliti da pitaš za Bojanu - pitao je Milan.
Ne znam šta bih ti rekla, stvarno - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka je našla dokaze da se Bojana lečila od alkohola, imaju dokaze, kažu, da si tukla svaku devojku bivšu, da nju čekaju batine - rekao je Milan.
Za sve to ide tužba, na sudu se vidimo - rekla je Bojana.
Rekao je da si upala kod Teodore Džehverović u garderobu u bekstejdžu jer ti nije odgovarala na poruke, da si je proganjala...Na portalima postoje vesti da si proganjala Teodoru i povezali su da zbog toga mrziš Anđela - rekao je Milan.
To nema veze s tim. Ja nikada nisam ni bila na nastupu Teodore Džehverović, nikada je nisam videla uživo...Mene boli ku**c čiji su ovo roditelji. Nikada nisam imala bilo koje posledice. Ja sam u studentskim danima pila, tu sam presekla i to je to. Nikada nisam bila nasilna prema devojkama. Kada vidim sve ovo, vidim koliko lažu - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre je rekla: "Jedino ako su te dokaze nabavili nelegalnim putem" - rekao je Anđelo.
Ja se sećam te situacije, ja sam stala na stranu mojih prijatelja, branila sam društvo, ali nisam nikada pretukla nekoga - rekla je Bojana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.