AKTUELNO

Severina je, kako prenose hrvatski mediji, izgubila starateljstvo nad svojim sinom, koje je dobila iz braka sa kraljom bakra Milanom Popovićem.

Kako su naveli u saopštenju, oni su oborili prethodno odobrenje koje je izrečeno 2021. godine, zbog kako su oni naveli da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon, te radio kako je "neko" drugi diktirao, aludirajući na pevačicu.

Ona se sada oglasila i otkrila kako će ubuduće viđati sina.

Foto: Instagram.com/severina

- Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica - rekla je, pa nastavila:

- Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs