AKTUELNO

Poznati pevač Haris Džinović razvodi se posle deset godina braka od modne kreatorke, Meline Džinović, a kako je Pink.rs prvi pisao, izvor blizak bračnom paru otkrio nam je da se pevač iselio iz porodične kuće na Senjaku.

Naime, Haris je četiri godine gradio vilu vrednu nekoliko miliona evra, a kako se pisalo, sve je rađeno po želji pevača i njegove porodice. Izgradnja same vile trajala je četiri godine zbog toga što je pevač veoma često menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalaziti se ogroman bazen, u čijoj blizini će biti smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Haris navodno nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

Video: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: N. Ž.