AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite" iz Aranđelovca, Anđela Šparavalo, privukla je veliku medijsku pažnju kada je otvoreno i pred milionima gledalaca priznala emocije prema svojoj cimerki Bojani Pavlović, sa kojom je sada u vezi.

Naime, Anđela je, kako je otkrila prilikom ulaska u rijaliti, radila kao dečiji animator, a kao svoj primarni cilj ulaska u "Elitu" ima sticanje popularnosti i slave.

U samim počecima rijalitija, Anđela je bila u vezi sa Lukom Majčicom, sa kojim je tu ljubav brzo prekinula, a onda se duži određeni period družila sa Slađom Poršelinom Lazić, za koju njeni roditelji kažu da joj je jedini prijatelj u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

No, međutim, sve se za njenu porodicu, kako sami tvrde, zakomplikovalo kada je ušla u vezu sa Bojanom Pavlović. Njih dve jedan određeni period uživale su u ljubavi, a potom je njena porodica došla u novogodišnju posetu i od tada, njihov odnos je na klimavim nogama. Naime, njeni roditelji bili su šokirani mnogim lažima koje je Anđela izgovorila u "Eliti" što su demantovali prilikom posete, te su joj i poručili da joj daju, kako kažu, "poslednju šansu" da prekine odnos sa Bojanom, a ukoliko to ne uradi, kako su rekli, njihova vrata biće zatvorena za nju. Takođe, Anđela je u više navrata ispričala kakvi su njihovi porodični odnosi, što njena majka žestoko demantuje.

Sada su isplivale njene fotografije iz tinejdžerskog doba, na kojima se vidi kako je zapravo Anđela izgledala kao mala.

Kako će se na dalje odvijati situacija u "Eliti" ostaje nam samo da ispratimo, a ni ne sumnjamo da će na kraju isplivati istina.

Autor: N. Ž.