AKTUELNO

Nije tu kada joj najviše treba.

Kristina Kockar je nervozna zbog toga što svi zadrugari komentarišu snimak na kome se čuju čudni zvuci i pretpostavlja se da su Filip Đukić i ona imali sek*sualne odnose. Ono što ju je posebno razočaralo jeste što nije dobila podršku od njega.

Foto: Printscreen Youtube

Ja neću da dozvolim da neko ispira usta sa mnom na taj način. Stvarno nije fer. Zato što nas dvoje nemamo komunikaciju. To je jadno od tebe. To je džukački prema meni, jer sam ja mislila da smo pijaltelji, a ne ja da trpim napolju zbog nečega. Ti dođeš spustiš glavu. Tebe boli uvo. Naravno, tebi bi išlo u prilog da je to tako - besnela je Kija.
Ja sam rekao 100 puta, šta da radim brate! To je do njih i do tebe, zato što tebe smaraju. Jedino da kuliraš, ja kuliram - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Ti ladno kuliraš! Ti si najveća pička tI prekidaš komunikadciju sa mnom zato što ti neko drugi kaže da biraš - vikala je ona.

Naime, Kiji smeta što je Marija Ana Smiljanić postavila uslov Đukiću da bira između njih dve. Filip joj je tražio nekoliko dana da razbistri misli i nađe rešenje za oboje, što je dodatno iznerviralo Kristinu.

Nakon njihovog razovora Kija se požalila Ani Korać da je zabrinuta zbog toga da li joj njen dečko Andrija Lazović veruje zbog priča koje kruže u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: RASKRINKAO KIJU: Neće da prizna da se zaljubila u Filipa, želi da bude ŽRTVA ZBOG NAGRADE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'