AKTUELNO

Ovo niste znali!

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Milić dugi niz godina je u braku sa prelepom Ninom. Nina se ne eksponira u javnosti, ali je zato jako aktivna na društvenim mrežama.

Fotografije njenog izvajanog tela u kupaćem kostimu su prosto neverovatne. Nina iako je majka devojčice i dečaka, na stomaku ima trbušnjake.

Mili uživa u skladnom braku sa prelepom suprugom Ninom sa kojom ima dvoje dece, a upoznao ju je na jedan veoma interesantan način.

Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski - rekao je Mili.

Foto: TV Pink Printscreen

U to vreme se družio sa grupom devojaka koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice i one su Miliju dosta pričale o drugarici Nini koja je tada studirala u Italiji. U međuvremenu, Mili je morao da se odseli i prešao je u mali stan od svega 15 kvadrata na Dorćolu.

Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju – rekao je Mili.

Međutim, kad je Nina konačno došla sa jednom prijateljicom, Mili kaže da je „odmah znao da je to – to“.

Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: „Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.“ Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: „Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo – ispričao je ranije Mili, i dodao da im je to bilo drugo viđanje u životu, ali očigledno ono pravo.

Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Sin se zove Markus Simeon Milić, dok je ćerka Mia Jovana Milić. Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia znači moja, jedinstvena, odnosno posebna osoba - objasnio je jednom prilikom ponosni otac.

Kada su se upoznali, Mili je rekao da je živeo u studiju od 15 kvadrata, ali se ovom paru osmehnula sreća, pa sada uživaju u suvom luksuzu.

O njihovom odnosu kompozitor je jednom pričao.

Ja sam apsolutni fan belog luka. Počeo sam da jedem uveče samo da bih jeo belog luka i stvarno ne mogu da se setim kada sam poslednji put bio bolestan. Verujem da je beli luk bela magija i da ne tera samo vampire, nego sve loše - poručio je Aleksandar Milić Mili, dok je na pitanje kako njegova supruga reaguje na to uz osmeh odgovorio: - Žena spava u drugoj sobi!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Pink.rs