AKTUELNO

Bura oko numere koju izvodi Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na Pesmi za Evroviziju, ne stišava se, a sada je svoj sud dala i poznata pevačica etno muzike, Danica Crnogorčević.

Naime, ona ističe da joj pesma nije ponuđena, kao što se pisalo, kao i da sebe ne vidi na pomenutom takmičenju, a onda dodala da joj je drago zbog Anđele, budući da je pomenutu numeru čula.

Danica je dodala da je lepo što u pesmi neka psovki i da tradicional treba negovati.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Jako je lepa pesma, mnogo mi je drago što je Anđela Ignjatović odlučila da se predstavi sa pesmom koja ima normalne reči, koje nisu vulgarne, koje su normalne u smislu da se istakne jedna tradicionalnost. I ranije smo naravno imali pesme koje su imale motive, tradicije, što je jako lepo, a to Željko Joksimović sa pesmom Lane moje, to je za mene vrhunac naše tradicije u smislu modernizma, modernističkog tog pogleda na muziku. A naravno tu je sad Anđela Ignjatović sa tom pesmom gde je zaista mnogo mladih sluša, voli, poštuje i eto drago mi je što je odabrala taj stil baš da se predstavlja i nadam se da će pobediti - rekla je Danica koja je koncert posvetila deci ubijenoj u masakru u školi Ribnikar.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Autor: Pink.rs