AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Jedno od omiljenijih večeri učesnika "Elite" jeste svakako utorak veče, jer je ono rezervisano za spektakularne žurke. Naime, ove večeri, pevačica Lena Čolak i pevač Aleksandar Misojčić, poznatiji kao "Xander", bili su zaduženi za ludi provod i atmosferu koja je definitivno sinoć dosegla vrhunac.

Naime, njih dvoje zajedno su ušetali u kazino, pozdravili su učesnike "Elite", a potom je Lena otvorila veče svojom novom numerom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, već su stanari Bele kuće sve vreme đuskali uz njenu pesmu, a kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković i Jovana Cvijanović od sukoba koji su imale sa Markom Janjuševićem i Aneli Ahmić se ne odvajaju. Naime, njih dve su ovom prilikom uz zdravicu za Aneli i Janjuša zapevale zajedno pesmu Emine Jahović "Da l ona zna". Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa Lazić Poršelina otkrila je Aniti Stanojlović da joj je bivša drugarica, Anđela Šparavalo, zgazila bundu, te i da ju je to jako izrevoltiralo.

Anđela mi zgazila bundu, je*aa sam joj kevu. Ona moju bundu da gazi, moje bunde koštaju - rekla je Slađa.
I da ne koštaju, ne treba da gazi tuđe stvari - rekla je Anita.
Ma treba neko da joj je*e mater - dodala je Slađa.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša porazgovarali su sa Anitom i Poršelinom, te im je tom prilikom Miona otkrila da smatra da se Aleksić sviđa Mileni Kačavendi, po kojoj je oplela.

Kako volim kad vidim da se neko tako voli, kao vi -rekla je Anita.
Sve dok ćutim oni će još više da me nerviraju, ja ću da ih rendam pa će da vide, nema stajanja, znaš kakav sam ja kad ubacim u brzinu -odbrusio je Ša.
Nervira me što se sa mnom takmiči žena koja ima duplo više godina od mene. Ko je ona da komentariše moje stajlinge. Još piše ime mog dečka po ulošcima -rekla je Miona.
Treba da dokažete da ste jaki, nemojte da se svađate zbpg drugih, ona govori samo o sebi,to je i moje i Anđelo mišljenje, žena je iskompleksirana, ne treba da vas zanima -rekla je Anita.

Nakon što su izašle ispred kazina kako bi popušile cigaretu, Jovana je indirektno priznala Maji da pored svih imena sa estrade koje je navela, da je bila i sa gostom, Xanderom.

Lep mi je ovaj drug što peva, baš ga gotivim - rekla je Jovana.
Jel ste imali nešto? -pitala je Maja.
Ma kakvi, ćuti nećemo o tome -rekla je Jovana.

Da su napravili dobru atmosferu i da je žurka bila potpuno ludilo, govori u prilog tome to što se u većem delu iste većina učesnika "Elite" nije sela, već su sve vreme uživali i igrali uz repertoar Xandera i Lene Čolak, što možete pogledati OVDE!

Munjez se i ovog utorka uveče našao kod Drveta mudrosti, te mu je tom prilikom otkrio neke od tajni učesnika.

Krenućemo od nečega lagano, Danka se zaljubila u Uroša Rajičića. Slađa je skinula mikrofon i priznala da joj se sviđa Ša. Udata žena sa prstenom na ruci. Ja to za njeno dobro da je ne bi ostavilo drvo još jednom. Druga tajna je da bi trebali Matora i ja da imamo za 15 dana seks -rekao je Munja
Au, ovo dvoje su najveće cinkare, jel si se ti Munjo napio malo? Slušaj me da imaš seks sa Matorom u izolaciji i da ja dođem da pogledam to, kao što sam špijunirao Matoru i Anitu -rekao je Ivan

Nakon njega, Uroš Rajačić došao je kod Drveta kako bi porazgovarao sa njim, te je tom prilikom otkrio koje devojke su bacile oko na njega, ali i na koje je on bacio oko.

Mogu da ti počnem od antilopice ili lažne tiktokerke, ona se zaljubila u mene 70% tako da nisam pametan da li da budem sa njom, ti znaš da sam ja od početka bio zagrejan za Maju ali ona tvrdi pazar, misli da sam pravi muškarac za nju, mogao bih da iznesem to njeno ludilo. Čak mi je Jovana pevačica danas rekla da se zaljubila u mene ali bi morala da promeni ponašanje da bi bila sa mnom -rekao je Rajačić.

Darijan Radomirović rešio je da više ne ćuti, te je otvoreno u razgovoru sa Drvetom priznao da mu se dopada Miljana Kulić i da je jedino sa njom u Beloij kući osetio te neke, kako vole da kažu, ljubavne varnice u vazduhu.

Ja bih da se vrati Miljana Kulić, znam da to nije moguće. Ja sam spremam da se odreknem svog ličnog prostora, voleo bih da budemo vezani sedam dana lisicama, a ja bih tako vodio računa o njenom ponašanju i čuvao je - rekao je Darijan.
Da li si svestan šta znači biti odgovoran za nekoga - upitalo je Drvo.
Jesam, voleo bih da je upoznam bolje. Ona je jedina devojka koja mi se dopala ovde, osetio sam varnice sa njom. Veoma mi nedostaje, a mi nismo imali vremena, pa se nadam drugoj šansi - dodao je Darijan

Samir Ramović dao je sve od sebe da ubedi Drvo da nema više emocije prema Kačavendi, u čemu nije uspeo, ali je istakao i otkrio da mu se nikako ne dopada njen način ophođenja prema njemu.

Rekoh ovo su pravi drugovi dobri, završili su mi razgovor sa tobom. Malo sam prošli put preterao ali to su bila moja iskrena osećanja. Možda sam prema nekoj drugoj osobi preterao. Došao sam da ti odam tajnu, pre dve nedelje na žurci sam ti pričao o Kačavendi sad ću ti otkriti nešto, više ništa ne osećam prema njoj. Malo sam se distancirao, prvo mi se ne sviđa način na koji se obraća prema meni. Ajde šalu na stranu sviđa mi se i dalje ali ne mi se ne sviđa njen nastup prema meni kada se iznervira, kao da iskoči iz takta i počne da se nervira, povisi ton, danas je na debati rekla da je bolje da budemo na distanci, rekla je da je dobro za nas. Mislim da ona ima tu neku nežnu stranu ali je rijaliti malo poneo pa ne zna gde bije. Danas me je vređala na osnovu fizičkog izgleda ali smatram da je to kontra psihologija i da ona gaji neke emocije prema meni -rekao je Samir.

Luka Majčica sve vreme igrao je rulet, ali mu ništa nije išlo na ruku, te je tom prilikom napravio haos. Naime, on je zbog toga sve vreme bio nervozan, pa je ušao u sukob sa Urošem Stanićem. Njemu je smetalo što je Uroš sedeo za stolicom kod rulet stola, pa je krenuo da ga skloni odatle i da ga gura sa stolice, ali ih je obezbeđenje brzo razdvojilo. Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDE!

Miona i Ša i na večerašnjoj žurki ušli su u verbalni okršaj, te se tako među učesnicima i milionima gledalaca stekao utisak da se njih dvoje glade, što je Aleksić čak i priznao.

Pa jesam hladim se, ja imam tako te momente toplo hladno zato što mi stalno zvocaš i je*eš mi u mozak -odgovorio je Ša.
Ti meni govoriš ako uradim to i to da ćeš da odeš, meni ne treba neko ko će da me ucenjuje i da moram da dokazujem nešto. Posle svakih 10-15 dana ponovo ista priča i sve konstantno isto. Ja ne znam šta hoćeš ovde, stalno sam uz tebe, rekla sam ti sto puta da te volim šta hoćeš više. Ti si toliko labilan da imaš toliko stanja za par sati. Serem ti se u to tvoje ali -rekla je Miona.
Ja tebe posmatram da si moja za ceo život, ne ulazim u vezu kao klinac na kratko, ja uvek gledam da budem u dugoročnom odnosu. Ja ne sumnjam u tvoju ljubav,samo treba malo više da mi se posvetiš, da me ljubiš i grliš više. Ako je neko posvećen u ovom odnosu onda sam to ja, kao i u svakom -priznao je Ša.

Tokom noći, ono što je mnogima zapalo za oko, jeste prisno druženje i flert Nikole Lakića i Poršeline, koji su i komentarisali. Naime, njih dvoje su se po prilično zbližili u zadnje vreme, te se tokom večerašnje žurke nisu odvajali, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Pavle Milevski Pablo dao je sve od sebe da osvoji srce Stefani Grujić, te je tom prilikom sve vreme obletao oko nje, dok je ona u razgovoru s njim otkrila da ne želi da bude poput njene bivše drugarice, Sare Marbelje.

Ajde malo da se ljubimo - rekao je Pablo,
Neću to, neću da budem kao moja bivša prijateljica. Nisma ja kao ona - rekla je Stefani.
Samo se opusti - rekao je Pablo.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Miona i Ša nastavili su svoju svađu i u spavaćoj sobi, te joj je on tom prilikom sve vreme ljubomorisao.

Što si jazavac? Dosta mi je više tvojih glupoh priča, ne mogu da te slušam. Nemoj da me drndaš više. Trpuješ - rekla je Miona.
Vidim ja šta ti radiš - dodao je Ša.
Ozbiljno mi ideš na ku*ac. Ti od mene praviš ludaka, sprdaš se sa mnom - dodala je Miona.

Autor: N. Ž.