AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi, gde je, kako se navodi za 10 dana zaradila oko 300.000 evra.

Ona je sada priznala da planira kupovinu još jedne nekretnine, ali i da "malo ima koliko je zaradila", ali je istakla da joj novac nikad nije sebično čuvala samo za sebe, već je delila svima oko sebe.

- Svi znaju koliko zarađujem i od koje godine pevam. Ja 30 godina radim bukvalno svakog vikenda. Počela sam kao devojčica, išla sam u saobraćajnu školu i pevala sam sa svojim bendom. Prijatelji za mene kažu da sam mali mrav. Koliko sam zaradila, malo i imam. Svima sam pomagala, davala, kupovala poklone... Zato mi Bog uvek daje i sve mi se vrati. Ne kajem se što nemam onoliko koliko bi trebalo da imam s obzirom na to koliko sam zaradila, ali imam dovoljno za lep i pristojan život. Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, za ostalo me baš briga. Kako zaradim, tako potrošim. Meni pare nisu nikad bile najbitnije - rekla je pevačica i otkrila da razmišlja o kupovini stana, ali u nekoj drugoj zemlji.

Foto: Instagram.com

- U planu je kupovina nekretnine u drugoj državi. Neću o tome da pričam dok to ne bude 100 posto sigurno, da ne izbaksuziram. Za sada smo samo u pregovorima". Dara je rekla i da, ukoliko joj se plan realizuje, neće sama uređivati stambeni prostor.

- Nikada sama nisam uređivala svoje nekretnine, uvek sam se dogovarala s arhitektama i sa onima koji se time bave. Ja obično donesem sliku i kažem: 'Želim to i to', i uvek imam samo jedan uslov - da sve bude u beloj boji, ili u svetlijim tonovima, poput zlatne, srebrne... Pozitivna sam osoba i moj životni prostor mora da bude svetao. I kad mi je u životu teško, i kada me nešto boli, kad sam u PMS-u i slično, uvek na sve gledam sa vedrije strane i mislim da zbog tog stava i trajem tako dugo - kaže Dara.

Autor: Pink.rs