AKTUELNO

Đorđe se nakon prolaska kroz zakonsku proceduru u Severnoj Makedoniji vratio u Srbiju.

Poznati pevač Đorđe David nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji koja je imala tragične posledice. Naime, naleteo je na ženu koja je šetala auto-putem i usmrtio je. Ova nesreća je izazvala veliku pažnju javnosti, a Đorđe se nakon prolaska kroz zakonsku proceduru u Severnoj Makedoniji vratio u Srbiju.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Nakon što se sastao sa svojim advokatom, Đorđe je napustio svoj stan u Beogradu. Primetno je da više ne vozi automobil, već se kretao taksijem. Očigledno je da je ova nesreća ostavila dubok trag na njega, te se nakon svega još uvek oporavlja od šoka.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila nakon sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Nakon tog sudara, usledio je još jedan kada je automobil "Opel insignia" srpskih registarskih oznaka naleteo na ženu koja je izašla iz jednog od vozila. Nažalost, žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula.

- Stigao sam u Srbiju, tačno, to je sve što smem da vam kažem za sada, sutra ćete saznati detalje - izjavio je Đorđe David odmah nakon dolaska u Srbiju.

Autor: Pink.rs