AKTUELNO

Jedva čeka!

Upravo je počela emisija 'Pitanja gledalaca',a voditelj Milan Milošević tu je ove noći da izvuče sve odgovore od učesnika.

Aneli, kada bi Asmin pristao da porpičate na klupici, šta bi prvo rekla i koje pitanje bi mu prvo postavila - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam odakle bih krenula, pustila bih da vidim šta on ima da kaže, sve se pokreće od njega, ja nejga u usta ne uzimam. Ja šta bih ga prvo pitala, sad kada bih morala pitala bih ga, ne znam oddakle bih počela, pitala bih ga zašto tvrdi da dete nije njegove, ja kada bih ga videla dobila bih inspiraciju, kada bi seo prekoputa mene zrešeteala bih ga pitanjima - rekla je Aneli.
Janjuše zašto je ona tiha što se tiče Asmina? - upitao je Milan.
Ja kad bih bio u njenoj situaciji ja bih mu prvo postavio pitanje kako ga nije sramota. Šta mu znače njegove izjave i ovo što se dešava - rekao je Janjuš.
To pitanje se podrazumeva - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si razočaran u nekoga, kada si doživeo nešto što smo mi slušali ovde, ona koja je majka, kako možeš da dozvoliš da se priča o tim stvarima? Kako može da dozvoli da drugi komentarišu. Drugo pitanje bi bilo šta on zašpravo želi od nje - rekao je Janjuš.
Opet ponavljam isto, sve bi se jasno videlo, šta on želi i šta oseća. Sve je počelo od kad smo mi krenuli u vezu to je živa istina. I dalje stojim pri tom stavu da on dođe. On meni u oči ne može da laže, zapenio bi na usta. Volela bih više nego išta da dođe, on bi bio odgovor svim ovim ljudima, da ja dokažem ko je on, šta je on. On bi bio moja istina kada bi došao ovde - rekla je Aneli.
Ja nju kada slušam i kada priča sve te priče vidim da me ne laže neke stvari, jedino ako je profesionalac, ali to je ne moguće biti u ovim uslovima. I da onakve detaljke priča i onako tečno - rekao je Janjuš.
Jel misliš da bi on smeo od Stanije da dođe? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne naravno, ne sme. Možda ne sme jer nema istinu u šaci, a možda i opet nju pošalje. Dovoljno govori da pljuje po svima vama - rekla je Aneli.
Kada bi Asmin došao videli bi ko priča istinu, a ko laže. Ne može niko da poznaje bolju nju od njega i njega od nje. Taj razgovor mislim da bi dosta toga otkrio i pokazao, ja sam svoj stav rekla, ali ne znači da kada bih videla ne bi stekla neki utisak. Ja sam za to da je najbolje da se suoče. Da li je on pristao ili ne, to je već na njemu i Staniji - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku,.

Autor: N.P.