AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanja novinara''. Pripadnik sedme sile obavio je razgovor sa Slađom Poršelinom Lazić, kako bi prokomentarisala svađu sa Majom Marinković i grube reči koje se među njima pale.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što te je Maja odbacila kao krpu? - upitao je novinar.
Videlo se juče tokom emisije, kad je pušten klip, bila sam jako loše. Nisam mogla da zaustavim suze. Mogu da podnesem svaki vid uvrede, ne zanima me kada neko priča sve i svašta o meni, ali ono juče me je pogodilo. Nisam mogla da ne budem slaba. Danas mi je lakše - kazala je Slađa.
Nije ti lako jer ti je Maja bivša drugarica? - upitao je novinar.
Nisam ravnodušna i nikada neću biti ravnodušna. Ja se izvinjavam ako sam ja nekada nju povredila, ali me je zabolelo to što sa saznala da me je napolju pljuvala i govorila najgore stvari o meni. Ne mogu ni da zamislim - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Maja imala loše mišljenje o tebi pre Elite, zbog čega je onda to tek sad izašlo na videlo putem video-klipa, a ne iz njenih usta, lično tebi? - upitao je novinar.
Ne znam. Ona meni nije skrenula pažnju da joj išta u vezi mene smeta - rekla je Slađa.
Da li je dovoljan razlog za prekid prijateljstva to što si bacala led ispred konobara, ili prećutkujete pravi razlog? - upitao je novinar.
Ona je rekla da sam izbačena iz hotelske sobe, da sam bila bahata i bezobrazna. Govori da sam je blamirala. Govori da nisam loš čovek, ali da sam blamantna. Mislim da je možda želela samo da se udalji od mene, pa je možda to bio najlakši način da se distancira - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Maji zasmetalo jer si se prešaltala na Anđela i Anitu, misleći da si s njima jer su jedna od glavnih tema? - upitao je novinar.
Ja nikada Maju nisam ogovarala ni sa kim. Družim se sa dosta ljudi. Ja sam s onima koji mi prijaju, to je tako. Ja nikada nisam zamerila Maji jer je dobra bila sa ljudima koji su bili loši prema meni - kazala je Slađa.
Slađo, rekla si jednom prilikom da Maju držiš u šaci. Kakva je to informacija i da li postoji to nešto, što bi je raskrinkalo? - upitao je novinar.
Pa...ne znam ja šta ja to mogu da kažem. Ne držim je u šaci, samo me je povredilo to što je ona rekla za mene - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što te je Taki nazvao svinjom i gluvom patkom? - upitao je novinar.
Nemam šta da kažem. On je meni donosio doručak, dok sam ja bila u Majinom stanu. Ostajem pri stavu da je gospodin i to je to - kazala je Slađa.
Maja je rekla da si bila sa nekim starcima u Budvi - kazao je novinar.
Ona je meni rekla da nikada to nije rekla. Ja sam bila u izlasku sa drugaricom Jelenom, bilo je par nas u izlasku. To nisu bili matorci, nego ljudi koji nemaju ni pedeset godina. Mislim...i da jesu starci, to su moji drugari - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se stidiš da kažeš istinu? - upitao je Mića.
Ti želiš da kažeš da ništa nisi imala ni sa kim od njih? - upitao je novinar.
Ne - odgovorila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Pink.rs