AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Došla je na red i emisija "Nominacije", koja od učesnika zahteva iskrenost i petlju da jedni drugima saspu sve u lice što misle. Naime, ovonedeljni vođa Aleksa Erski za svoje potrčke postavio je Teodoru Delić i Nemanju Gačića, između kojih su učesnici sinoć i birali iznoseći svoja mišljenja.

Naime, voditeljka Ivana Šopić dala je reč na samom početku Nenadu Macanoviću Bebici.

Kada sam čuo da su njih dvoje izabrani za potrčke, nije mi bilo lako, ali sam stekao poverenje kolko-tolko. Znao sam za dešavanja u izolaciji, osim za jednu stvar, zbog čega smo se i posvađali juče. Teodora i ja smo nerazdvojni od prvog dana rijalitija. Dosta stvari znam o njoj, dosta stvari mi je otkrila o sebi. Zavoleo sam je, vezali smo se jedno za drugo. Pravilo planove o tome šta ćemo napolju raditi. Ja sam tenzičan, a ona tvrdoglava. Svi vidite kako izgledaju naše svađe, na kraju da ne dogovorimo, ali se pomirimo. Znam kako se oseća kada meni nije dobro. Smeta mi odnos sa Gačićem. Kod nje postoji velika doza inata. Ne mogu da obajasnim da joj nije prijatelj. Ja sam tražio da mi neko potvrdi da on njoj nije prijatelj, jer ona to ne vidi i meni govori da pogrešno vidim. Jedini problem u našoj vezi je on - kazao je Bebica.

Na njegovu nominaciju Gačić nije ostao imun, te je tako usledio verbalni konflikt između njega i Bebice.

Ja sam hiljadu puta rekao umešajte se u vezu napolje nekome pa da vidite kako ćete da se provedete - rekao je Bebica.
Ja da mu se umešam u vezu vratio bi se u Kotež. Ja da hoću da se mešam ja bih njoj dobacivao, ne razumem kako si ti primetio da ja nju muvam - odbrusio je Gačić.
Ja mislim da si ti govnarko jedan i ljigavac. Rekao sam da neću da ga vređam ja uopšte nemam potrebu za tim. Mi imamo dogovor kako da se ona ophodi prema njemu, ja sam lepo rekao njoj kako sve treba da funkcioniše - rekao je Bebica.
Ja da stvarno hoću nešto sa njom bilo bi drugačije. Ja bez pola muke njima pravim probleme - rekao je Nemanja.

Anđelo Ranković dobio je reč, te je tako izneo svoju nominaciju.

Nemanja je dobar momak. Privržen je prodici, a ja cenim takve ljude. Volim kada je neko lojalan, pošten i iskren. Prema devojkama je jako fin i darežljiv. Što se mene tiče, on je dobar momak. Sa Teodorom imam korektan odnos. Što se tiče ovog trougla, nije na meni da se mešam, ali ja sam Bebici rekao da njemu nisu krivi muškarci. Ona daje za pravo drugima da sumnaju u njenu ljubav. Ne mogu da kažem da ona ne voli Bebicu, ali ono što ona radi može da vodi ka tome da se posumnja u sve to. Mislim i da Bebica nije zauzeo dovoljno jak stav, možda mi se nešto promenilo da jeste - kazao je Anđelo.
Mislim da ne ume da zapuši usta svima, ali se vidi da se Bebica bori za mene - istakla je Teodora.

Odmah nakon Anđela, reč je dobila i njegova devojka Anita Stanojlović.

Što se tiče Nemanje moja omiljena muška osoba u kući, odličan prijatelj, moj dečko ne zabranjuje da se družimo jer imamo zdrav odnos tako da ćemo nastaviti da se družimo. Što se tiče Teodore ne sviđa mi se njen karakter kao i njen odnos sa Bebicom i Nemanjom, primetila sam da izdaje neke stvari koje joj kažem, zato sam i prekinula komunikaciju sa njom. Ne volim kad ljudima mogu da pročitam šta mislim. Ona je skorz neiskrena u odnosu sa Bebicom, on joj samo treba da joj čisti, kuva, pere stvari, gleda ga kao papučara. Rekla je da će raskinuti sa njim posle narod pita. Kad sam je pitala koji joj je najveći blam pokazala je na Bebicu i kao eno ga sedi. Ona je rekla za Anđela da liči na njenog apolona od napolju, tako da joj se sigurno sviđa, bacila je ona oko na njega od početka. Bebica će sigurno sve gutati zato što je voli, on je to uvek radio. Šaljem Teodoru, ostavljam Nemanju -rekla je Anita

Marko Janjušević Janjuš na samom početku svog izlaganja se našalio, pa je tek onda izneo svoju nominaciju.

Moram samo da kažem da smo Aneli i ja popričali. Aneli i nećemo više biti zajedno, jer ne mogu da izdržim ovaj pritisak pojedinaca. Ne mogu da izdražoim. Ispunila se želja hejterima, ne mogu više da budem sa Aneli, al u ku*cu - kazao je Janjuš.
Ivana, prepala sam se - kazala je Aneli.
Našalio sam se, naravno. Što se tiče Čačića, on je prijatelj iz Koteža moje bivše žene. Bebice, ja sam mislio da je Čaćić bio tvoj prijatelj iz Koteža, ali sam shvatio da nikakvi prijatelji niste. Nemaš pravo da ga kriviš, on ti je niko i ništa. Nema nikakvu obavezu prema tebi. Što se tiče Gaćića, vidi se kad goćeš da pecneš. Mislim da ima simpatije prema Tepodori. To vaše peckanje je tebe još više usmerilo ka njoj. To čačkanje mi deluje kao da vas dvoje namerno radite neke stvati, ali ja nemam tu šta da se mešam i zameram vam - kazao je Janjuš, pa se osvrnuo na Teodoru:
Teodora i ja smo dobri. Teodra, radiš loše stvari čoveku koji te voli. Mislim da nisi fer prema njemu. Sačuveću te ovaj put, šaljem Gačića - kazao je Janjuš.

Milena Kačavenda dobila je reč, te je tako iznela svoju nominaciju.

Ja u ovoj nominaciji ne bih želela uopšte da vređam bilo koga, krenuću sa Nemanjom. Mi smo od prvog dana u super odnosima, malo smo se distancirali, nikad nismo imali nikakive sukobe, nikad me nije uvredio ni za šta. Lično mislim da si kreativan, vredan i odan porodici, vedar, nasmejan, pozitivan. Ni na koji način mu ne zameram odnose sa ženama pošto sam i ja dobra sa muškarcima, imam sto posto dobro mišljenje o njemu. Teodora i ja imamo neku komunikaciju, ali nisam promenila mišljenje o njoj, ne krivim Bebicu što te voli, ne krivim ni Nemanju, mislim da si ti ditrektno odgovorna što ga uvlačiš u taj odnos. Ni u jednoj situaciji nisi bila korektna prema Bebici, ne odaješ nikakav utisak poverenja. Prvi dobar frajer koji bi ušao ovde ti bi Bebici okrenula leđa, smatram da ne umeš da se snađeš sama, zato si sa Bebicom, mislim da si pogrešno branila Nemanju u odnosu sa Bebicom - rekla je Kačavenda.

Nakon Kačavende, reč je dobila i Maja Marinković, koja je istakla da je mnogo loše to što, kako kaže, učesnici spekulišu o tome da je Gačić gej, jer je otac ženskog deteta.

Dobro veče gledaocima, što se tiče ove nominacije ne bih baš da dužim, što se tiče Tedoore ja nju stavrno gotivim mnogo mi je draga, komentarisali su ljudi da ću imati neki čudan stav prema njoj, ona se prema meni nikada nije ponela loše, ima korektan odnos sa zadrugarima. Njen odnos u vezi neću da komentarišem, njih stvarno poštujem, mnogo volim Bebicu i stvarno gledam da tu budem neutralna, ništa mi Teodora loše nije uradila, gotovim je, ona ni malo nije glupa, mi se samo pogledamo i znamo šta mislimo. Samo za neke stvari treba više da poštuje Bebicu ako joj je stalo do njega i mislim da tu neće biti peoblema jer je poštuje maksimalno. Gačić je prema ženama jako ljubazan, jako je ružno da pričaju o čoveku da je gej a ima žensko dete, na prvom mestu je otac zato ima dobar odnos prema ženama. Mislim da ima simpatije prema Teodori, on ima toliko prodoran glas i uvek ga čujem u snu dok priča, on kad priča normalno on se dere. Prema meni je bio top uvek i gotivim ga, volim da bockam. Šaljem Nemanju, ostavljam Teodoru -rekla je Maja.

Miona Jovanović, takođe je iznela svoj stav, istakavši da primećuje kako Teodora gleda Gačića s nekom, kako je rekla, požudom, te je tom prilikom Macanović menjao boje.

Gačič je mene jednom prilikom izvređao, ali sam prešla preko toga. On je jako duhovit momak, pokazao je da nije papak, već da radi stvari koje hoće i kad hoće. Pokazao je muškost, to je u redu. Teodroa i ja smo imale par rasprava. Stojim iza toga što sam rekla za nju, ne mogu da kažem da mi smeta. Ne dopada mi se njena energija. Što se tiče njenog odnosa sa Bebicom, ne dopada mi se kako funcionišu. Znaš da Bebici smeta tvoje druženje sa Gačićem. S požudim ga gledaš. Ti si kriva, ali te i donekle razumem, jer verujem da joj nije bilo prijatno dok je Bebica plakao zbog Miljane. Ja bih kroz zemlju propala da mi se to desilo. Ne dopada mi se šta Tedora radi. Ostavljam Gačića - kazala je Miona.

Nikola Lakić uneo je novi nemir u vezu Bebice i Teodore, otkrivši da je Macanović rekao da će pevačicu po imenu Sanja, dodati na instagramu kada napusti "Elitu", za šta Teodora, kako ističe, nije znala.

Gačić je jako vredan, privržen porodici, apsolutno mi se sviđa što je takav prema svojim najmilijima, ja ne znam da promenim ni sijalicu tako da svaka mučast i u prijateljstvu je jako lojalan, nikada ne bi izdao prijatelja. On ima pravo da se igra, tek će se napolju igrati, ne sviđa mi se njegovo deranje ali dobro. Teodora je namazana, tek će da krene nekim bolji putem. Od početka njeno druženje sa Takijem se vidi da je bila proračunata, zatim druženje sa Bukilićem pa na kraju Bebica, sve je uradila promoćurno. Ona ne gaji nikakve emocije prema Bebici, prija joj da joj pravi tople sendviče i da joj pere stvari ovde. Ona namigne meni kad joj kažem da samo tako treba da ga koristi. Bebica je itekako bio zainteresovan za jednu pevačicu kad oni nisu bili u dobrim odnosima. Bebica bi prešao preko Teodorine izdaje i da se smuva sa Gačićem. Ostavljam Gačića, šaljem Teodoru -rekao je Lakić.
Šta je došao ovde da čisti, kao da je moj otac, on stalno čisti po kući ali nije došao u rijaliti da mete ovde. Što se tiče Lakića on brzo menja mišljenje, tako da nije validan da priča bilo šta. Ta pevačica je moja drugarica i Teodora zna za tu priču -rekao je Bebica.
Reći ću ko je ta pevačica, mislim da je romkinja,zove se Sanja i rekao je da će je dodati na instagramu -rekao je Lakić
Što sad ćuti za pevačicu i nema komentar, ja nikad nisam čula za nju, nikada mi nisi rekao Nenade, ne znam za nju uopšte -rekla je Teodora.

Macanović je vidno izrevoltiran skočio kao oparen na Slađu Bošković, te je izneo da je ona, kao udata žena, zvala Luku Majčicu u svoj krevet jer je Boškovićeva otkrila da je definitivno precrtala Teodoru.

Nemanja je neko koga ja dugo poznajem. Upoznala sam ga kad sam imala šesnaest godina. Kakav je bio tada, takav je i sada. Brižan je i dobar otac, to je činjenica. Što se tiče Teodore, ona me je degradirala i sputavala. Kad su bila moja bila ovde, ona ih je grlila, a onda je sela sa osobom ovde koja je tu istu decu najžustrije vređala. Razičarala me je ona, koju sam najviše volela. Definitivno sam je precrtala. Šaljem Teodoru - kazala je Slađa.
Ti si go*no belosvetsko. Slađana je najstrašnije vređala Teodoru kod Miće, a za mene govori da sam je ja vređao - kazao je Bebica.
Zaboravljaš šta si mi rekao? - upitao je Slađa.
Zvala si Majčicu u krevet, a udata si žena. Kako te nije sramota? - kazao je Bebica.

Voditeljka je nakon poslednje nominacije saopštila da je Teodora izglasana za izbacivanje od strane cimera, od strane Odabranih izglasane su Miona i Marija Malivuk, dok su gledaoci najmanje poverenja ukazali Vivien Kurtović.

Uroš Stanić čekao je red za frizera, te je tom prilikom opleo po Aneli Ahmić, a onda je čak stigao i da zarati s Kačavendom.

Nikada nisam imao ljubav mog oca. Olako su me zamenili(Aneli i Janjuš) - kazao je Uroš.
Idi negde drugde pa pričaj to - dodala je Milena.
Uvukli su me u neku porodičnu bajku, pa su me samo šutnuli. Osećam se izigrano - kazao je Uroš.

Autor: N. Ž.