AKTUELNO

Aktuelni učesnici "Elite" neretko i od samog početka rijalitija intrigiraju javnost, što svojim odnosima, što svojim izjavama, a veoma često se desi da neki od njih svojim lapsusima i situacijama nasmeju naciju.

Te tako, jedan od video klipova koji je munjevitom brzinom na društvenoj mreži Tiktok postao viralan, jeste video klip čiji su glavni akteri Uroš Stanić, Jovana Cvijanović i Maja Marinković.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, Uroš je dao sve od sebe da se priseti azbuke koju je, kako kaže, zaboravio, a Maja i Jovana su sve vreme pokušavali da ga isprate i pomognu mu.

U jednom momentu, Uroš je istakao da zna "nemačku abecedu" i počeo da izgovara slovo po slovo, dok su Jovana i Maja ga prekidale u nameri da izgovori od slova A do slova Š azbuku.

No, međutim, Uroš je pokušavao da ponovi azbuku, izostavljajući neka od slova, a ponajviše slovo "E", te su ga tako Jovana i Maja stalno vraćale na to.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

@zadruga_elita_official

#elita #elita7 #zadrugaelita #zadrugaelita7 #rtvpinkofficial #fyp #balkantiktok #elitatiktok #televizijapink #majamarinkovic #majamarinkoviczadruga #majamarinković #majamarinkovic👑 #urosstanic #uroselita #uroselita7 #jovanacvijanovic #jovanacvijanoviczadruga

♬ original sound - ELITA Zadruga Official

Autor: N. Ž.