AKTUELNO

Bacila sve karte na sto!

Popularna pevačica Rada Manojlović progovrila je o svim bitnim temama za emisiju ''Premijera Vikend Specijal''.

Ona se opet osvrnula na njenu ljubavnu priču, probleme emotivne prirode sa kojima se suočavala, pa otkrila koje su joj želje u emotivnom slislu.

Pevaćica je otvorila dušu i priznala da joj nedeostaje emotivni partner, te da će se tome posvetiti odmah po objavljivanju novog albuma.

Nedostaje mi ljubav, ali ja nisam dobra po sebe kad se zaljubim. Umem baš da se zatreskam. Sada sam fokusirana na album. Moram da ga izdam, pa onda mogu da se zaljubljujem. Propatila sam mnogo zbog ljubavi. Nisam imala sreće! Bude mi krivo kada vidim koleginice koje balansiraju uspešno i karijere i ljubav. Sada sam u nekim godinama kad mislim da bi posle ovog albuma moralao da se desi nešto konkretno.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš, kada uveče legneš sam ne zagriš pesme... publiku... nemaš koga! Što se tiče bebe, deteta... može! Želela bih da se ostvarim kao majka, dodala je ona:
Ja bih da više ne pada, ako je moguće! Način nan koji sam volela je uvek bilo žestoko. Od sebe sam uvek davama maksimum. Ne kajem se ni za šta! Isto bih radila i sada! Ja mislim da bi mi bilo dosadno da je sve idealno. Mislim d aje moglo da prođe bez nekih stresova. Nikada nisam imala sreće da naićem na pravog muškarca!

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se onda osvrnula i na odnos sa Milanom Stankovićem o kojem mediji konstantno bruje!

Milan mi je rekao da više ne smem da zucnem o njemu! Rekao mi je da ja nisam njegov drveni advokat! Tu je on! Ne smem ništa više da pričam o tome!

Rada je progovorila i o odnosu sa bratom Nenadom Manojlovićem koji je svojim postupcima stavio do znanja da u poslovnom smislu ne želi da ima odnose sa svojom sestom. Kako se moglo pročitati u medijima, pevač je odbio da snimi duet s anjom:

On je neko ko od starta svoje karijere nikada nije želeo da se vezuje za mene preko medija. Iz tog razoga, baš što mediji mediji to potensiraju, on to izbegava. Ja to poštujem. On sad ne želi da snimi taj duet koji je baš jako dobar i govori o ljubavi sestre i brata, ali dobro, imam ja druge kandidate, rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs