AKTUELNO

Ivana Malić podelila je najslađe trenutke sa sinom.

Miloš Biković i Ivana Malić postali su roditelji 9. januara, a glumčeva izabranica je ponovo oduševila pratioce na Instagramu objavivši fotografiju malog Vase.

Iako su, nakon Ivaninog porođaja, Miloš i ona s bebom napustili porodilište u strogoj tajnosti, kako niko ne bi mogao da vidi ili uslika dete, lepa pravnica je sada odlučila da pokaže njihovog prvenca.

Foto: printscreen

Ivana je objavila fotografiju bebe koju je obukla u bež garderobu, a pokazala je i svoj verenički prsten. Miloš je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga:

Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je on.

Foto: Instagram.com

Inače, Biković se poslednjih dana našao u centru pažnje zbog serije "Beli lotos" iz koje je izbačen samo nekoliko dana pred početak snimanja treće sezone u kojoj je trebalo da glumi.

Autor: Pink.rs