AKTUELNO

DJ Neba je promovisao u emisiji „Ne gledam ti ja to“ i svoju novu pesmu.

Nova nedelja je pred nama, a oni su orni da sa svojim interesantnim gostima i pričama nam je ulepšaju. Sanja Stanković i Stefan Savin u najnekonvencionalnijoj jutarnjoj emisiji „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu,ovog jutra ugostili su DJ Nebu, čoveka koji svojom muzikom već godinama uveseljva stanare najgledanijeg rijaliti formata u regionu.

Popularni DJ čiji su taktovi muzike obeležavali i bojili svaki utorak u Zadruzi, a sada u Eliti – danas je na svoj rođendan došao u studio RED TVa i Sanji i Savinu rekao da se dosta toga promenilo kada je najgledaniji rijaliti postao sastavni deo njegovog života. Nekada je imao tremu kada je gostovao na velikim ekranima, a sada već radi na tome da ima svoj vlog i prikaže život jednog uspešnog i angažovanog DJ-a. Proces prikupljanja pesama, tehnički deo, atmosfera na nastupu, gostovanja u emisijama – sve će se to naći na Nebinom vlogu koji objašnjava da zanimanje DJ-a nije ni malo jednostavan i lak kako se u prvi mah čini.

Poslednjih par godina njegovi nastupi su postali brojniji. Neba je nastupao u celoj Srbiji, puštao je muziku i u Zagrebu, u Austriji, Nemačkoj, a najnovija ponuda jeste gostovanje u Italiji i za to je sve zaslužan njegov angažman na Pinku gde je publika mogla da se uveri kakvu atmosferu DJ Neba pravi. Neba je otvorio i svoj lejbl pod imenom „Vajb“, gde će moći da se nađe muzika koju je radio poslednje dvedecenije.

Savin i Sanja dotakli su se i neizostavne žurke gde je Ša prebacio Mioni, da joj pogled luta u pogrešnom pravcu, te ih je zanimalo i Nebino mišljenje.

„Stanari Bele kuće su osuđeni jedni na druge, gledaju se...ne mogu da dokućim ako je bio neki flert. Čudni su mi oboje. Previše imaju oscilacija u toku dana za jedan normalan odnos.“ – zaključio je Neba.

Gledaci emisije „Ne gledam ti ja to“ imali su priliku da uživaju i u Nebinoj novoj pesmi pod nazivom „Pusti to“.

Autor: S.P.