AKTUELNO

Veliki šef poslao je dva pisma, zbog prekršaja novog vođe.

Kako je Nena Petrović za novog vođu izabrala Vladana Vojinovića Vojketa, on je bio u obavezi da odlučuje o svemu što se tiče svih takmičara, pa tako i o raspodeli budžeta.

Zadrugari, veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Novi vođa će odlučiti kome će dati novac. S obzirom na to da ste kažnjeni sa po 500 dinara, vođa je taj koji će odlučiti kako će podeliti novac i kome - vaš Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je u pismu jasno naglašeno da je samo on taj koji će od sada odlučivati o svemu što se dešava i što će se desiti, on je za raspodelu budžeta zadužio Saru Reljić, koja još nije proglašena za njegovog omiljenog zadrugara, ali se pretpostavlja da će to mesto ona zasigurno i zauzeti.

Sara je odlučila zajedno sa Vojketom o tome kome će koliko novca dati, a onda je Veliki šef odmah poslao još jedno pismo.

Kao što znate, rečeno je da u prethodnom pismu vođa je taj koji mora odlučiti kome će dati novac. Koliko znamo, Vojke je izabran za novog vođu, a ne Sara - napomenuo je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Vojke i Sara su bili iznenađeni pažnjom Velikog šefa koji u svakom trenutku pomno prati svako dešavanje u Beloj kući, a pravilo da samo Vojke odlučuje o svemu im je poprilično zasmetalo.

Sara i ja se kapiramo, tako da mi ne smeta što smo zajedno odlučili. I je l' ima još neko nešto da is*enja? - bio je ljut Vojke.

Kakve su bile reakcije zadrugara nakon ovih pisama, pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'