AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić dugo intrigira javnost, a iako rado priča o privatnom životu, o njenoj porodici se malo zna.

Ona svoju porodicu nikada nije eksponirala u javnosti, a samo je jednom na svojom Instagramu pokazala rođenog brata, koji joj je bio najveća podrška u periodu kada se razvela od Vojislava Miloševića, sa kojim je dobila i ćerku Leu.

Foto: Instagram.com

- Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki, i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati - napisala je Jovana tada na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com

Inače, Jovana je jednom prilikom otkrila da su ona i njen brat bili na ivici smrti u detinjstvu kada su se zaglavili u vitrinu.

- Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazduha. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svest, ja sam bila svesna da ćemo da se ugušimo, da je to to - pričala je Jovana i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izađeš. Meni proradi kefalo, setim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživela, ima da preživim sve ostalo. To je instinkt za preživljavanje. Čovek uvek treba da se bori i ne sme da dozvoli da mu bilo šta pomuti um.

Autor: pink.rs