AKTUELNO

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica favorit je na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju" na koje se prijavila sa numerom "Orlovo gnezdo".

Kako je istakla sve je spremno za nastup za "Beoviziju". Navodi da joj je pevanje najvažnije i da pesmu iznese kako treba i da reši svoje treme.

- Imam ljude koji mi pomažu, stvarno ne znam kako sam stigla sve. Svi loši komentari na kraju su se ispostavili dobri. Prvih par dana sam svaki komentar pročitala, sada više ne čitam - kaže Breskvica.

Navodi i da je pesma prava srpska i da se u prvih nekoliko dana susretala samo sa negativnim komentarima.

- Pesma je srpska, prava. Prva dva tri dana je bila katastrofa. Prvo se naređaju hejteri da komentarišu, pa isplivaju ovi dobri. To da je pesma genocidna me je baš uzdrmalo - kaže Breskvica, koja navodi da je očekivala ovakav napad.

Pesma sada ima preko 2 miliona pregleda, a pevačica ističe da nije očekivala ovakvu popularnost.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekli su mi da imaju pesmu koju niko neće. Pesma mi se dopala, ali mi nije palo na pamet da će to biti za Evroviziju. Ne znam kome su sve nudili pesmu. Verovatno su mislili da je neće niko jer mladi ne izbacuju ovakve pesme - kaže pevačica.

Ističe da ne želi previše da komentariše negativne komentare i da smatra da je inteligentnija od ljudi koji ih pišu. Kako je još ranije navela, pesma govori o borbi dobra i zla i nema nikakve veze sa vređanjem Albanije.

- Pesma je o borbi dobra i zla, svako može da pronađe neku poruku. Jedna žena mi je rekla da je razmišljala o ocu dok je slušala pesmu. Sada mi je samo u fokusu da je dobro otpevam - kaže Breskvica.

Ističe da se nada da će pobediti i da će uraditi sve što je u njenoj moći da se to i ostvari. Ne krije da joj prija i to što je postala popularna i kod starijih.

- Shvatili su da moje pesme nisu namenjene samo deci, i onda su počeli da dolaze na moje nastupe. Prvu pesmu sam izbacila sa 18 godina. Spot sam snimila za pola sata, i nastao je bum - otkrila je Breskvica.

Autor: Pink.rs