AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Cvijanović.

Kome sledećem skidate magije - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Spisak je poduži, videćemo - rekla je Jovana.
Ne znam da li ste imali priliku da čujete, otvara Vanja lažnu teretanu. Biće otvaranje, ja ću biti menadžerka, a Jovana je će biti lažna Zejna. Imaćemo karte, kuglu ili eventualno koji komad pasulja - rekla je Maja.
Zar ne mislite da je dvolično i loše sa vaše strane da posle svega što ste uradili Bojani i Anđeli, da prilazite da se radujete poklonima njihove podrške - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Do tog momenta je bilo da li je zaljubljena, da li je ovo ili ono, ali kada je pregazila svoju porodicu i prešla preko svega, nemam pravo da kažem nešto. Ako im je lepo, meni je još lepše - rekao je Munjez.
Teodora i ja smo bili zajedno tamo, ne vidim da sam skakao ili da sam se radovao - rekao je Bebica.
Hipotetički, da smo saznali da si se družila sa Majom iz Novog sada, da si je terala da bude sa tobom u vezi, da te devojka odbijala, a ti si došla ispred ulaza gde ona živi, proganjala si je i lupila šamar, a ona ti je pretila policijom, a ti nisi smela da joj priđeš, nemoj da se praviš fina - glasila je konstatacija za Bojanu Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poznajem nijednu Maju iz Novog sada, tako da ne postoji Maja osim Maje Marinković koju ja poznajem - rekla je Bojana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.