AKTUELNO

Paparaco našeg portala uslikao je popularnog pevača Harisa Džinovića prvi put nakon što se pročulo da se posle 22 godine ljubavi razvodi od svoje supruge, uspešne modne dizajnerke Meline Džinović.

Uprkos tome što brojne novinske ekipe danima "patroliraju" ispred njihove luksuzne vile na Senjaku, ni Haris ni Melina nisu želeli da komentarišu natpise o razvodu. Prema pisanju medija, dizajnerka se iselila iz kuće u luksuznom kraju srpske prestonice i privremeno boravi u hotelu, dok je Haris, s druge strane, u jeku priča o njihovom razvodu rešio da nakratko iz Beograda ode na Jahorinu, gde večeras nastupa.

Pevača smo uslikali u jednoj vinariji na Jahorini, gde je nakratko uživao sam, da bi mu se potom pridružilo i društvo, te smeha i dobrog vina, po svemu sudeći, nije manjkalo.

Džinović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, te niko, ko nije upućen u dešavanja na njegovom privatnom planu, ne bi pomislio da trenutno prolazi kroz težak, stresan period.

Video: pink.rs

Podsetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine, dok su brak zvanično sklopili 12 godina kasnije. Imaju dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a saznanja o razvodu nisu želeli da komentarišu za medije.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina kratko za "Pink" pre desetak dana.

Foto: Pink.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Nadaždin

Autor: pink.rs