AKTUELNO

Popularni izvođač Pljugica u današnjem gostovanju ekskluzivno je govorio aktuelnostima iz svog privatnog i poslovnog života.

Ovaj petak u jutarnjoj emisiji „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu, doneo nam je više nego zanimljivog gosta. Milica Kemez i Bora Santana ugostili su u najneuobičajnijem jutarnjem formatu popularnog izvođača,pogotovo među mlađom publikom - Luku Bijelovića, poznatijeg kao Pljugica.

Pljugica je rešio da Bori i Milici odgovori na sve aktuelne stvari iz njegovog života, kako iz privatne, tako i iz poslovne sfere. Interesantna stvar jeste da kada je Pljugica krenuo tek da nastupa sa Desingericom – da je sa njim bio gost u emisiji “Ne gledam ti ja to”. I od tada sve krenulo uzlaznom putanjom.

“Odavde je sve krenulo. Od ovog studija je sve poteklo. “ – rekao je Pljugica.

MIlica i Bora pripremili su i Desingericino i Pljugicino gostovanje, koje je prema njihovim rečima tada šokiralo sve u studiju. Ovaj dvojac više ne sarađuje zajedno, svako je otišao svojim muzičkim putem i planovima, a Pljugica je negirao govorkanja da su se rastali zbog njegove lepše polovine, već je do prekida saradnjedošlo zbog drugačije vizije kako bi njihovi nastupi i karijera trebali da izgledaju. Obzirom da je juče Desingerici bio rođendan – Pljugica je bivšem kompanjonu čestitao isti i poželeo mu svu sreću.

Pljugica je pre dve nedelje izbacio novu pesmu pod nazivom “Brdo kešova” koja se vrlo brzo odomaćila među pretežno mlađom publikom. Izvođač je rekao da ni najmanje nema problem što su se fanovi podelili u dva tabora – jer i on i Desingerica imaju drugačije kreativne puteve.

“Kao solo izvođač sada mi je lakše kada radim, jer se sve ja pitam i radim kako mislim da treba. Ne želim od svoje karijere da pravim rijaliti. Gledam da pravim muziku, da se ljudima dopada ono što radim i to je to.” – kazao je Pljugica.
“Počeo sam da razmišljam o svemu i da budem empatičan. Postao sam svestan svojih postupaka i kako oni deluju na fanove, jer me gledaju kao uzora. Kada to osvestiš, javi ti se i odgovornost prema mladim ljudima koji te prate. U poslu su mi najveća podrška moja devojka i porodica. Moja devojka je jako dobra osoba, neverovatan je prijatelj i to mi je jako važno. Ultra sam romantičan, volim što jesam i uopšte se ne stidim toga. Ljudi koji se lože da su nedodirljivi – imaju pored sebe devojke koje pate. A to nije poenta. Uspeh jednog muškarca ogleda se u tome koliko je žena koja je pored njega srećna.” – zaključio je Pljugica.

Koje tri stvari su iz njegovog odnosa sa Desingericom Pljugici najdraže, šta je još govorio o hejterima, tračevima, devojci, ali i nastupima i novim pesmama – za slučaj da ovog jutra niste pogledali u emisiji “Ne gledam ti ja to” – tu je RED TV Youtube kanal.

Autor: S.P.