AKTUELNO

Ona će odueviti publiku!

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na pravi način želi da predstavi Srbiju na Evroviziji, a njena pesma "Orlovo gnezdo" trenutno je među favoritima.

Ukoliko ova numera pobedi na festivalu PZE 2024, pevačica će nas u Malmeu predstavljati u narodnoj nošnji koja će biti izrađena specijalno za nju.

Radi se apsolutno na svakom detalju. Sad je cilj da se Breskvica na najbolji način predstavi na Beoviziji i tu će biti spektakularna. Pesma je tradicionalna, a pevačica zna da poštuje svoju zemlju i takav će stajling i biti - rekao nam je izvor iz tima mlade zvezde, insistirajući na anonimnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma "Orlovo gnezdo", s kojom Breskvica predstavlja Srbiju na Evroviziji, izazvala je raznolike i burne reakcije na društvenim mrežama, a pojedinci su otišli toliko daleko da su naziv njene numere doveli u vezu s Hitlerom i optužili je da poziva na genocid nad Albancima na Kosovu.

Breskvica se oglasila na Instagramu.

Hvala na ovolikoj podršci za Beoviziju. Srbija će biti ponosna ukoliko budem prošla na Evroviziju. Obećavam - napisala je ona.

Foto: E-Stock/Nataša Rajković

Autor: Pink.rs