AKTUELNO

Zbog ovoga su se usijale društvene mreže!

Jedna neobična ljubavna priča koja privlači pažnju javnosti je veza između poznatog glumca Lazara Ristovskog i mlade Anice Lazić. Razlika u njihovim godinama, tačnije 39 godina, izaziva različite reakcije i osude u javnosti. Ova veza je postala predmet medijskog interesovanja zbog neobične kombinacije godina između partnera.

Mediji su pisali o navodnom izbacivanju Lazarove bivše supruge Danice iz jedne serije i angažovanju Anice u istoj seriji. Ovaj događaj je dodatno podstakao interesovanje javnosti za njihovu vezu. Anica i Lazar su prvi put zajedno delili kadar na malim ekranima, što je izazvalo pažnju gledalaca.

Foto: Univerzum HD Media/N.M., Instagram.com//anicalazicofficial

U jednoj sceni iz serije, Anica i Lazar su stajali usred šume, prikazujući emotivnu raspravu između svojih likova. Anica je izgovorila rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

Ti si jedna divlja svinja i mesto ti je ovde u šumi, zato te ja sada ostavljam da brstiš travu i jedeš žirove - ova scena je posebno intrigirala publiku, jer je Anica podelila kadar iz serije na svom storiju uz zanimljiv komentar.

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica je na svom storiju podelila kadar iz serije uz dodatak zanimljive rečenice: "Kada bivšem kažem iskreno mišljenje" Ovaj dodatak je izazvao smeh kod njenih pratilaca, pokazujući da je Anica humoristična i otvorena prema svojoj ulozi i iskustvu na setu.

Ova neobična ljubavna priča i njihovo zajedničko pojavljivanje u seriji "Drim tim" nastavljaju da intrigiraju javnost, dok se Lazar Ristovski i Anica Lazić suočavaju sa različitim reakcijama i komentarima okoline.

Autor: Pink.rs